Simona Ionescu / Redactor Șef

Se întâmplă lucruri neașteptate. Gabriela a părăsit patul conjugal al lui Dani Oțil

Se întâmplă lucruri neașteptate. Gabriela a părăsit patul conjugal al lui Dani Oțil
Doar o lună îi mai departe pe Dani Oțil și pe iubita sa soție, Gabriela, de momentul în care își vor strânge în brațe fiul. Cuplul urmează să întregească numărul vedetelor care au devenit părinți. Până atunci însă, se întâmplă lucruri neașteptate.

De ceva vreme s-a produs inevitabilul: Gabriela a părăsit patul conjugal al lui Dani Oțil. Și tot ea a făcut public acest lucru. Dani tace chitic, nu spune nimic despre situația care durează, deducem din confesiunea Gabrielei, de zile bune.

Gabriela Oțil mai are foarte puțin timp până când va deveni mămică pentru prima dată. Tânăra e însărcinată în luna a opta și arată minunat. De-a lungul acestor luni, ea l-a provocat pe soțul ei să participe trup și suflet la metamorfoză. Să ne amintim că zilele trecute, Dani Oțil a purtat o zi întreagă un pepene de 11 kg prins de abdomen cu folie de plastic, ca să vadă pe viu cum e viața de gravidă.

Gabriela a părăsit patul conjugal

Dar lucrurile sunt în dinamică. În aceast dimineață soția lui Dani Oțil le-a spus fanilor amuzată că a crezut chiar că va naște.  Asta după ce i s-a pus un cârcel în timp ce dormea. Gabriela a ajuns să doarmă singură, pe canapea.  Ea a părăsit de ceva vreme patul conjugal, ca să se poată odihni.

”Că tot mă lăudam eu ce bine dorm, ei bine de trei nopți canapeaua este cea mai bună prietenă a mea. De dimineață pe la ora 6 m-a luat un cârcel, am crezut că nasc direct. În general e frumos să fi însărcinată în luna a opta, îmi place mult”, le-a spus Gabriela Oțil fanilor de pe rețelele de socializare.

Soția lui Dani Oțil mărturisește că îi place foarte mult să fie însărcinată. Cei doi vor avea un băiețel.

Sursa foto: Instagram

Ce se poate întâmpla dacă spălați carnea de pui înainte să o pregătiți. Nu vă jucați cu așa ceva!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre