Simona Ionescu / Redactor Șef

Serghei Mizil spune de ce s-a rupt relația lui de o viață cu Mădălin Voicu și Jean Maurer

Serghei Mizil spune de ce s-a rupt relația lui de o viață cu Mădălin Voicu și Jean Maurer
E mereu pus pe șotii, însă când Serghei Mizil se supără, nimeni nu-i mai stă în cale, nimeni nu-l mai convinge să revină la sentimente mai bune.

Multă vreme Serghei Mizil și Mădălin Voicu au fost de nedespărțit. A fost de ajuns o discuție puternică și totul s-a dus pe apa sâmbetei.

Serghei Mizil spune de ce s-a rupt relația lui de o viață cu Mădălin Voicu și Jean Maurer

Prietenia dintre Serghei Mizil și Mădălin Voicu părea să nu se termine niciodată. Au copilărit împreună, au devenit buni prieteni în adolescență și ani buni după. Din păcate însă, sunt mulți ani de când cei doi nu și-au mai vorbit.

Chiar dacă au apărut multe zvonuri privind motivul despărțirii, nici unul, nici altul nu a comentat nimic. Până acum când, invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, la rubrica „Sosurile picante”, Serghei a primit provocarea să spună trei vedete care nu trebuie să facă parte din showbizz-ul românesc. Iar primul nume rostit a fost cel al lui Mădălin Voicu.

„Tot ce spune… minte”

„El nu are ce căuta. Tot ce spune… minte. Nu e un conflict, eu îi știu viața, îl urmăresc, știu ce face. Nu vreau acum să intru în viața omului. E complicat și foarte nasol la vârsta asta să ajungi la discuțiile astea. După Revoluție oamenii s-au transformat foarte mult. Noi eram frați.

Dar dacă îl vezi ce spune, dacă îl vezi ce face, dacă îl vezi cum apare, intervine în orice chestie doar ca să apară. Ultima dată când a apărut a fost la… Mi-a murit sora acum o lună și eu n-am vrut să apar să vorbesc și singurul care a acceptat să vorbească a fost el. Nu înțeleg de ce să vorbească de familia mea și se bagă în orice și bate câmpii la greu”, a povestit Serghei.

„L-au dat afară și acum e toată ziua pe la Antene, pe la Brancu, pe la Hancu”

Pe de altă parte afaceristul l-a acuzat pe Mădălin Voicu că-și dă cu părerea mereu despre unii și alții, ceea ce nu e deloc plăcut „Mi se pare aiurea să vii să dai lecții de viață, să critici tu pe alții” „E din trecut treaba asta, a apărut în diferite emisiuni, el se bagă în toate alea, ceartă pe toată lumea, cu ăla cu educația, cu alea, cu alea, când… nu vreau să intru în mai multe amănunte.

Cum nu e în showbiz? L-au dat afară și acum e toată ziua pe la Antene, pe la Brancu, pe la Hancu. Mi se pare aiurea să vii să dai lecții de viață, să critici tu pe alții, de familii, de copii, de ce fac asta, ba asta, când fiecare avem problemele noastre. Eu nu m-am băgat niciodată să dau sfaturi. De ce a făcut copilul așa sau așa. El e mare expert în toate domeniile”, a mai afirmat Mizil.

Când s-a abalat suficient, a spus-o pe-a dreaptă: în prietenia lor, a lui cu Mădălin și Jean Maurer (n.r. fiul lui Gheorghe Maurer) s-au băgat femeile.

„I-au înnebunit, și-au luat femei tinere și alea au făcut… să-i despartă de toată lumea. Ș-apoi le-a dat cu șutul”, a zis Serghei. A povestit o scenă comică cu Jean Maurer care, atunci când a fost la un eveniment în biserică, s-a lăsat tuns și aranjat cu o creastă pe care i-au vopsit-o în roșu, ca să pară mai tânăr, mai în pas cu moda. Nu l-a recunoscut nimeni, nici chiar el, decât atunci când, sunându-l insistent pe telefon, Jean a ridicat mâna. Acești doi prieteni ai săi l-au dezamăgit foarte mult.

Nici Monica Tatoiu nu a scăpat

Dar Serghei Mizil susține că și Monica Tatoiu ar trebui să fie exclusă din showbiz, să-și țină gura și să-și vadă de propria persoană, fără să se intereseze de viața altora.  „El, Mădălin, și cu Tatoiu, că era s-o uit. Cum să te uit pe tine Tatoiu, nu o să te uit nici în groapă! E aceeași chestie ca și cu asta. Ei știu absolut orice… Doar la meteo nu au venit. Adică în orice domeniu. Ea ține cu un partid, ba cu alt partid.

Se mai ceartă în aceeași emisiune ea cu ea. Plus că se bagă în toate discuțiile, în toate familiile și în toate chestiile. De ce, nu înțeleg. Nu se poate să îți dai tu cu părerea despre viața oricui și să zici de dovezi, că are ea chitanțe. Eu nu știu de unde are ea dovezi la orice subiect, de unde are chitanțe. Ea a comentat de Borcea, de Pelinel. Eu am boală pe ăstia de nu fac nimic și se bagă în viața altora. A scris ea cărți, ce cărți? De bucate?”, a mai afirmat Serghei.

Sursă foto: the romania journal

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre