Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Halep, schimbare de look în așteptarea verdictului TAS. Fotografia momentului

Simona Halep, schimbare de look în așteptarea verdictului TAS. Fotografia momentului
Simona Halep nu are zile ușoare, chiar dacă a trecut de audierile Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Ea așteaptă acum deliberarea judecătorilor care îi vor decide soarta.

În așteptarea verdictului TAS, care nu se știe când va apărea, Simona Halep încearcă să își ocupe timpul pentru a se elibera de stres. Ea se antrenează și, pe lângă acest lucru, a decis să facă o schimbare majoră în viață. Sportiva și-a schimbat look-ul și le-a oferit fanilor o imagine rară cu transformarea prin care a trecut.

Ținută sub presiune

Timp de trei zile, la începutul lunii, Simona Halep a răspuns întrebărilor judecătorilor, după ce a fost suspendată în primă instanță patru ani, pentru consum de Roxadustat, substanță, cu care, cum s-a dovedit, era contaminat un anume supliment alimentar ce i-a fost administrat de antrenorul său. Acesta se numește Schinoussa Keto MCT.

Simona Halep schimbare look
La începutul anului, Simona Halep își arăta pletele deschise la culoare, dar și noua achiziție, un colier de 28.000 de euro (Sursa foto: Instagram)

Într-un comunicat de presă, TAS a anunțat, săptămâna trecută, că dosarul Simonei Halep încă este în judecare și că nu poate fi anticipată o dată la care verdictul va fi comunicat. „În prezent, completul de arbitraj deliberează și pregătește hotărârea arbitrală care conține decizia sa. La momentul redactării, nu este posibilă indicarea unei date pentru notificarea sentinței arbitrale către părți”, a transmis TAS.

Simona Halep, schimbare de look

Așteptând verdictul care, speră sportivă româncă ce a fost numărul 1 mondial în tenis, îi va fi favorabil, aceasta își alocă timp pentru îndeletniciri cât se poate de feminine. Simona Halep întâmpină primăvara calendaristică afișând un look total schimbat, renunțând la culoarea deschisă a pletelor sale.

Simona Halep schimbare look
Simona Halep a trecut printr-o transformare radicată de look. Sportiva a renunțat la șuvișele deschise la culoare (Sursa foto: Instagram)

Așa cum a dezvăluit într-o fotografie postată pe rețelele sociale, Simona Halep a trecut pe la coafor, și-a vopsit șuvițele lungi într-o nuanță mai închisă la culoare și și-a aranjat părul. Fotografia care o arată foarte feminină și radical schimbată pe Simona Halep, oferă și alte indicii despre starea sportivei.

Bijuterii de zeci de mii de euro fiecare

Aceasta poartă bijuterii de zeci de mii de euro, la gât și la încheietura mâinii. Fană declarată după cum se vede, a bijuteriilor Cartier, sportiva nu se desparte de cele două  brățări cu diamante ale celebrului brand. Este vorba de piesele iconice, Love Bracelet și Just un Clou. La gât, sportiva etalează ultima achiziție, un colier Panthere, produs de aceeași casă de modă celebră. Numai brățările valorează cât un apartament în București. În plus, colierul Panthere de la Cartier pe care îl poartă Simona Halep costă 28.000 de euro.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre