Simona Ionescu / Redactor Șef

Soția lui Cătălin Moroșanu, nemulțumită: „Nimeni nu mă crede”

Soția lui Cătălin Moroșanu, nemulțumită: „Nimeni nu mă crede”
Cătălin Moroșanu se află în Republica Dominicană, acolo unde participă la Survivor. Soția sa a făcut câteva declarații recente și a spus de ce este nemulțumită.

După ce a participat la nenumărate reality show-uri autohtone, Cătălin Moroșanu concurează acum la Survivor România, în echipa Faimoșilor. Deși sportivul a adus nenumărate puncte importante pentru echipă, nu a fost ferit de ghinioane. Pe unul dintre traseele din Republica Dominicană, Cătălin Moroșanu s-a accidentat destul de grav. Georgiana, soția acestuia, a povestit pentru Playtech de ce este nemulțumită. 

Georgiana a vorbit și despre problemele la genunchi ale soțului ei, care se pare că ar fi vechi. „Avea la genunchi o poveste mai veche, care-l mai supără din când în când. Dacă a recidivat, atunci e o problemă destul de serioasă. După cum îl ştiu, însă, nu se va da bătut cu una, cu două. Însă, recunosc, sunt uşor îngrijorată în aceste zile! Pentru mine contează să vină acasă întreg. Cât mai repede. Să câştige cine o vrea, dar Cătălin al meu să revină mândru de el, bucuros de participare şi de eforturile depuse!”, a declarat Georgiana pentru playtech.ro. 

De ce este soția lui Moroșanu nemulțumită. Nu a mai vorbit cu soțul ei de anul trecut 

Georgiana a dezvăluit că cel mai tare o nemulțumește că nu poate lua legătura cu soțul ei. Aceasta a povestit că oamenii nu o cred când le spune că nu a mai vorbit cu Cătălin de anul trecut. 

„Cel mai supărător lucru este faptul că nu putem vorbi. Nu avem cum să luăm legătura. Și, știți ce? Nimeni nu mă crede când le spun că nu am mai vorbit de atâta vreme cu el. Mă mai întreabă colegii de muncă sau chiar pacienții, dintre cei care știu ce relație am cu Cătălin, mai ales, când am vorbit cu el ultima dată. Când le spun că nu am mai vorbit de la finele anului trecut, se uită tare neîncrezători la mine”, a încheiat soția lui Moroșanu. 

Foto: Facebook

Un trib din Pacific îl plânge pe prințul Philip. Locuitorii îl venerau ca pe un zeu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre