Simona Ionescu / Redactor Șef

Stupoare în lumea burlacilor! Lidia Buble s-a dat la unul dintre ei, persoană foarte cunoscută

Stupoare în lumea burlacilor! Lidia Buble s-a dat la unul dintre ei, persoană foarte cunoscută
Actorul Marius Manole știe cum să iasă în evidență când vrea. Prin vară ne arăta că vrea să miroasă ca o Cosânzeană. Acum are treabă cu Lidia Buble. Și ce mai treabă!

Actorul Marius Manole a fost provocat la rubrica sosurilor iuți, din emisiunea lui Cătălin Măruță, să facă multe dezvăluiri. Unele, în mod surprinzător, au vizat-o pe Lidia Buble. Nu putem să nu amintim că, în ultima perioadă, Lidia Buble a fost mai mereu în vizorul presei. Ceea ce s-a dezbătut cel mai mult a fost noua ei dragoste. Care, din ce se pare, s-a cam încheiat.

Ea și actorul spaniol de origine cubaneză Harlys Becerra par să își fi retras ambasadele. El a fost prima relație serioasă și publică, în care Lidia s-a afișat după despărțirea de Răzvan Simion. Acum, actorul Marius Manole susține că Lidia Buble i-ar fi făcut avansuri. Marius Manole a surprins cu declarația sa, pentru că s-a tot vorbit despre faptul că în jurul lui nu roiesc femeile și nici el în jurul lor.

Chiar i-a făcut Lidia Buble avansuri lui Marius Manole?

La rubrica „Sosurile picante”, Cătălin Măruță l-a întrebat pe actorul Marius Manole ce vedetă din România i-a făcut avansuri. Acesta inițial a încercat să evite răspunsul, dar până la urmă a dat un nume: Lidia Buble.

Lidia Buble! Dar la modul declarat, și unul, și altul. Și era pe timpul când nu mai era cu Răzvan. Deci, nu am intrat în…”, a spus actorul în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Marius Manole a dat de înțeles că s-au curtat reciproc, dar nu a oferit alte detalii despre cât de apropiată a fost relația. La insistențele gazdei emisiunii, dacă avansurile au avut o finalitate, actorul, sarcastic, a replicat: „Da, s-a mers departe tare… păi, am mers, cred, până la Victoriei. Unde să mergem mai departe, pe ce bază?”.

Ce crede Marius Manole despre Lidia Buble

În ultima vreme toți românii au constatat că Lidia Buble, chiar dacă provine dintr-o familie foarte religioasă, cu tată și frate pastori, duce o viață mai libertină. Recent,  vedeta a fost trimisă în judecată, pentru dare de mită, după ce a oferit bani unor polițiști ca să nu o testeze cu etilotestul, într-o noapte, când, în ciuda restricțiilor de circulație, revenea acasă la volan.

Ce crede Marius Manole despre Lidia? A vrut să știe și Măruță. Și așa am aflat cu toții. „E foarte drăguță, eu mor după ea. Da, vine din familie, dar cred că și-a depășit familia. Cred că familia o reneagă în fiecare zi. Nu, ei sunt mulți frați, care se iubesc foarte tare între ei”, a replicat Marius Manole.

Marius Manole, un bărbat singur cu Parfum de Cosânzeană

Prin august, cunoscutul actor mărturisea că s-a îndrăgostit de un parfum care, la prima vedere te-ar duce cu gândul că ar fi destinat femeilor. Dar nu e deloc așa. Și asta o spune creatoarea lui. Zilele trecute, îndrăgitul actor le-a arătat fanilor care e parfumul său preferat. El folosește „Parfum de Cosânzeană” din seria artizanală B.A.S.M. realizată de Createur 5 D’Emotions.

Pe de alăt parte, Marius Manole pare un burlac convins. Actorul a fost mereu foarte discret cu viaţa sa personală. Niciodată presa nu a scris despre vreo iubită a acestuia.

„Deşi suntem mulţi, suntem singuri, deşi iubim, nu iubim pâ­nă la capăt, pentru că nu avem curaj să riscăm şi ne e frică să nu fim răniţi. Dragostea de azi se con­sumă, arde şi moare imediat, nici aventurile galante nu mai sunt atât de romantice ca pe vremuri, devin vulgare şi fără substanţă. Relaţiile în ziua de azi au devenit ca un prezervativ folosit: ai terminat şi îl arunci la coş. Ăsta e omul modern. Or mai fi şi ro­mantici pe lume, hai să nu îi jignim pe toţi. Dar mulţi suntem aşa.

Mulţi suntem complexaţi, spe­riaţi, handicapaţi emoţional, nevrotici, răniţi, nu ştim cum să mai funcţionăm, şi ne chinuim să fa­cem faţă vieţii şi să găsim o cale-două de a rezista pâ­nă a doua zi, până a patra zi, până la 60 de ani, până la 70 de ani. Aia e. Am nimerit secolul greşit, probabil. Dar poate că vor veni unii să spună:

„Manole, dar poate că ai doar tu o problemă cu vremurile astea! Poate că nu ştii tu să trăieşti”. E foarte po­sibil să fie aşa. Eu nu mă regăsesc în acest timp şi poate de aici vine şi adicţia mea faţă de meserie”, declara Marius Manole în urmă cu ceva timp, potrivit Okmagazine.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre