Simona Ionescu / Redactor Șef

Un artist român s-a mutat în Tenerife

Un artist român s-a mutat în Tenerife
Vin momente în viața semenilor când, anumite decizii par radicale, chiar dacă sunt în firescul lucrurilor. Momentele de reset sunt însă binevenite.   

Un artist român s-a mutat în Tenerife și s-a căsătorit pentru a doua oară. Duce o viață frumoasă și aproape nimic din ceea ce e acum nu amintește de cine era. Vorbim de „Șopârlă”, unul din componenții trupei Animal X. Alexandru Salaman a  renunțat de mai bine de 11 ani la muzică, s-a mutat din Constanța natală în Tenerife și s-a căsătorit pentru a doua oară.

Un artist român s-a mutat în Tenerife

Vă mai amintiți de Animal X? În urmă cu mai bine de un deceniu, melodiile trupei erau nelipsite de la petreceri. Cei trei băieți erau senzația momentului. Imediat ajungeau la sufletul domnișoarelor care trăiau piesele lor. Făceau ravagii cu piesele „N-am crezut”, „Iubirea mea”, „Pentru ea” sau “Să pot ierta”, iar acolo unde oncertau, fanii se adunau cu miile.

Ne întoarcem în timp în anul 2000. Hienă, Vierme și Șopârlă, adică Șerban Copoț, Laurențiu Mihai Penca și Alexandru Salaman etalau un look extravagant și aveau mii de admiratoare. Nimeni nu credea că astăzi lumea își va aminti cu greu de ei. Succesul lor a fost fulminant, dar au dispărut brusc din preferințe după niște ani.

Au crescut, iar muzica nu a mai fost de ajuns pentru ei. Fiecare s-a reorientat. Pe Șerban Copoț îl puteți urmări la iUmor.  Mihai Penca are două companii, un brand în domeniul amenajărilor interioare și o alta care lucrează în zona de confecții metalice.

Un artist român s-a mutat în Tenerife

Cum arată și ce face Alexandru Salaman, zis și Șopârlă, de la Animal X? Șopârlă nu doar că a renunțat la muzică, ci a lăsat în urmă și întreaga sa viață din România.

Poate vă amintiți, fosta sa iubită l-a acuzat de violență fizică. Acum trăiește în Tenerife, alături de o blondină focoasă, Monika.

Alături de soția sa Alexandru Salaman e de nerecunoscut. El a renunțat la look-ul rebel și e foarte discret în ceea ce privește domeniul său de activitate în Tenerife. Soția sa însă, cu care s-a căsătorit în 2016, e  pictoriță și realizează tablouri în ulei. Cei doi nu au copii, încă, dar au un cățel.

Sursa foto: Facebook / Alexandru Salaman

Exclusiv. Alex Bodi a ajuns viral. Mai e puțin și le ia pâinea influenserițelor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre