Simona Ionescu / Redactor Șef

Un cățel abandonat a ajuns degustător de bere canină. Iată imaginile virale. FOTO

Un cățel abandonat a ajuns degustător de bere canină. Iată imaginile virale. FOTO
Un cățel abandonat într-o parcare din Statele Unite are acum un job oficial. Este degustător de bere canină.

Câinele Ethan, care a fost găsit abandonat în parcarea Societății Kentucky Humane Society din Statele Unite la începutul acestui an, este noul șef de degustare pentru compania Busch Beer Dog Brew. Îndrăgitul cățel a fost găsit slăbit și abandonat în parcarea Societății umanitare din Kentucky în ianuarie, iar acum deja are viața aranjată. 

„Am revizuit mulți candidați grozavi pentru Chief Tasting Officer, dar în cele din urmă ne-am găsit câinele de top”, a scris compania pe Facebook pentru a anunța noul coleg blănos care s-a alăturat echipei. 

„Face cunoștință cu Ethan! A avut un CV și o poveste care ne vor inspira în anii următori. Ethan a fost găsit abandonat și luptând pentru viața sa în parcarea Kentucky Humane Society, dar a depășit toate așteptările și a devenit băiatul sănătos și bun care  este astăzi „, au adăugat ei. „Ethan este cunoscut pentru că i-a inspirat pe cei din comunitatea sa locală și va continua să inspire mai mult în calitate de ofițer șef de degustare pentru berea canină”

Un cățel abandonat a ajuns degustător de bere. Familia adoptivă e încântată 

Și familia lui Ethan a sărbătorit știrile, reflectând la cât de mult s-a schimbat viața patrupedului în mai puțin de un an.

„Suntem foarte umili și onorați că Ethan a fost ales de Busch !! Să ne gândim cât de departe a ajuns Ethan al nostru într-un timp atât de scurt”, au scris părinții adoptivi pe Facebook. „În mai puțin de 4 luni, el a început prin a fi povara cuiva și nu numai că a supraviețuit, dar a prosperat și acum este recunoscut la nivel național”. 

Pe lângă noul său titlu, Ethan va primi, de asemenea, un salariu de 20.000 USD, asistență medicală (asigurare pentru animale de companie) și stoc gratuit de bere canină. 

În ceea ce privește calificările ce i-au adus locul de muncă, potrivit unei declarații despre funcție, „pentru a obține locul de muncă, puiul tău trebuie să posede un gust rafinat, un miros remarcabil și trebuie să fie un băiat„ foarte bun, sau fată”.

Busch și-a lansat berea pentru câini vara trecută  și a fost un succes instantaneu, care s-a vândut în ziua în care a fost lansată. Vândută într-un pachet de patru, băutura nealcoolică este făcută cu carne de porc, legume, busuioc, mentă, turmeric și ghimbir.

Foto: People 

Traumele emoționale care se trăiesc în copilărie

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre