Simona Ionescu / Redactor Șef

Viața lui Reghe se năruie. Amanta l-a distrus. A răbufnit, iar Anamaria i-a transmis în zori un mesaj

Viața lui Reghe se năruie. Amanta l-a distrus. A răbufnit, iar Anamaria i-a transmis în zori un mesaj
Telenovela familiei Reghecampf, care ilustrează perfect viața multor cupluri, a ajuns la o nouă etapă. Cea în care se întoarce masa, cum se spune în popor. Antrenorul a avut o criză de nervi.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul FC Craiova, nu mai simte fluturii dragostei în stomac. Mai degrabă, singurele sentimente care îl încearcă acum sunt nervii și neputința.

Fostul fotbalist și-a dat viața peste cap în momentul în care a ales să plece de acasă, de lângă soția lui Anamaria Prodan, ca să-și clădească o nouă viață alături de amantă. Corina Caciuc, iubita lui secretă de mai mult timp, e însărcinată în al doilea trimestru și, portivit surselor, aceasta îi va dărui un fiu.

Corina Caciuc si Laurentiu Reghecampf

Vestea că va fi fin nou tată i-a adus, probabil, multă bucurie. Însă bula de fericire s-a spart după ce Anamaria Prodan și-a asmuțit avocații pe el, ca să-i arate că din căsnicia lor va pleca așa cum a venit. Adică nu cu multe bunuri, ci doar cu o casă în SUA.

Mai mult, povestea triunghiului amoros începe să-i afecteze grav și cariera. Echipa Craiovei nu performează și încasează înfrângeri pe care suporterii le consideră inadmisibile.

Ultimul meci al Craiovei, cu FC Argeș, a fost un eșec!

Suporterii l-au apostrofat pe Reghe, transmițându-i antrenorului „Nu mai te gândi la Corina, că se trage cortina!”

Universitatea Craiova a luat bătaie de la argeșeni cu 2-3. La finalul meciului, Reghe a avut o ieșire nervoasă în fața jurnaliștilor, semn că i s-a umplut paharul.

Un reporter Digi24 l-a întrebat pe Reghe: „A fost și o greșeală din partea dumneavoastră că în momentul eliminării lui Crețu nu ați făcut schimbări?”

Antrenorul a răbufnit: „Serios!? N-aveți cum să îmi puneți o asemenea întrebare! Nu cred că sunteți în măsură să îmi spuneți că am făcut o greșeală! Reformulați! Nu puteți să îmi spuneți că am greșit eu”, a declarat Laurențiu Reghecampf la flash-interviu.

Lovitura de grație a venit în zorii zilei, de la Anamaria Prodan

După ce a anunțat că face investiții în mass-media, și că viața ei înflorește, Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj lui Reghe, pe la 4 dimineața. Aceasta a subliniat că antrenorul e la pământ.

„Noi, familia, îl vom ajuta pe Laurențiu întotdeauna să se ridice. Ne pare foarte rău că a căzut în această capcană cumplită pentru cariera și imaginea lui, dar cine a făcut nemernicia asta o să plătească cu siguranță”, i-a transmis impresara care, așa cum a dezvăluit Rețete și Vedete, în exclusivitate, AICI, e convinsă că lui Reghe i s-au făcut FARMECE.

Citește și: Exclusiv. Lui Reghe i s-au făcut farmece. Anamaria Prodan a povestit care sunt semnele. Ce i-au spus vrăjitoarele

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf

Momentan, Laurențiu Reghecampf nu a depus actele de divorț, deși a anunțat că a început demersurile legale în urmă cu aproape două luni.

O nouă lovitură, amanta Corina s-a iubit și cu Kamara

Laurențiu Reghecampf a văzut în presă imaginile cu Kamara sărutându-i iubita
Laurențiu Reghecampf a văzut în presă imaginile cu Kamara sărutându-i iubita

Presa a intrat în posesia unui clip cu dialog interesant între Kamara și Corina Caciuc. Cei doi au format un cuplu în trecut, iar din conversația lor reies amănunte picante despre viața noii partenere a lui Reghe.

Vezi AICI povestea și dialogul filmat dintre Kamara și Corina, pe vremea când formau un cuplu: Corina nu s-a ținut de școală, fuma și o luase pe căi greșite! 

În urma publicării acestor informații, Reghe l-ar fi sunat pe Kamara și i-ar fi ordonat să-și țină gura în fața presei. Astfel, artistul a refuzat vehement să comenteze imaginile apărute în spațiul public.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre