Stimulează creșterea părului cu ajutorul plantelor!

Stimulează creșterea părului cu ajutorul plantelor!
Dacă vă cade părul mai mult decât ar fi normal la un pieptănat, s-ar putea să aveți o problemă de sănătate. Însă sunt plante benefice pentru a stimula creșterea părului, în mod natural.

Sănătatea și aspectul părului pot avea de suferit, fie că este vorba de stres, deficiența de substanțe nutritive sau șampon și vopsea de păr nepotrivite. Stimulează creșterea părului cu ajutorul plantelor!

Stimulează creșterea părului cu ajutorul plantelor!

Părul își poate pierde din densitatea și strălucirea natural din mai multe motive. Însă sunt plante benefice pentru a stimula creșterea părului, în mod natural.

Cu trecerea timpului, femeile, dar și bărbații se pot confrunta cu probleme ale părului.

Este foarte important ca, pe lângă diminuarea factorilor externi (precum utilizarea tratamentelor termice), părul să beneficieze de aportul substanțelor nutritive esențiale.

Lavanda este una dintre plantele benefice pentru menținerea sănătății părului. Lavanda a fost folosită de bărbaţi,pentru a preveni chelia şi pentru a încuraja creşterea părului.

Conţine puternici agenţi anti-bacterieni, care calmează şi vindecă iritaţiile scalpului. Este utilă atât pentru  tratarea mătreţii, dar și pentru densitatea părului, oferindu-i volum.

Pune câteva crenguţe de levănţică într-un recipient de sticlă şi acoperă-le cu ulei de măsline, extra-virgin şi sigilează. Lasă recipientul într-un loc răcoros, ferit de lumina solară, pentru aproximativ 3-4 săptămâni. Uleiul obţinut se utilizează pentru masajul scalpului. Se aplică odată la câteva zile şi se lasă peste noapte în păr. Dimineaţa, părul se spală conform rutinei proprii.

Hidratarea părului este unul dintre factorii esențiali pentru menținerea sănătății părului. Uleiul de jojoba se poate aplica direct pe păr sau poate fi adăugat în balsamul de păr utilizat în timpul spălării părului. Acest ulei este hipoalergenic, ceea ce înseamnă că nu va afecta părul sau scalpel, scrie doctorulzilei.ro.


Lucia Hossu-Longin, noi mărturii din comunism. ”Lăcrimez de fiecare dată”

Recomandarile noastre