Simona Ionescu / Redactor Șef

2024, anul despărțirilor la Hollywood. Ce vedete au rămas singure

2024, anul despărțirilor la Hollywood. Ce vedete au rămas singure
Nu doar Jennifer Lopez a spus adio iubirii în anul 2024, ci multe alte vedete. Anul acesta pare să fie anul despărțirii multor vip-uri care au ținut prima pagină a ziarelor din toată lumea.

Au avut relații mediatizate care s-au desfășurat și pe covorul roșu, dar vedetele au sfârșit prin a se despărți. 2024 a fost un an greu pentru multe dintre staruri de la Hollywood.

Care sunt vedetele care anul acesta și-au spus adio

Anul 2024 a început cu o mână de cupluri de la Hollywood care s-au despărțit. Fanii au fost șocați când Rachel Lindsay și Bryan Abasolo au anunțat că merg pe drumuri separate după patru ani de căsătorie. Chiropracticianul a intentat divorț și a cerut pensie alimentară, lucru confirmat de Us Weekly pe 2 ianuarie.

„Din perspectiva noastră, această căsnicie a fost un mare succes”

Leah Rimini și soțul au anunțat divorțul pe 29 august

Actrița Leah Remini și Angelo Pagan a anunțat pe 29 august că solicită divorțul după mai bine de două decenii de căsnicie. „După multe eforturi și considerații, am decis să facem acest pas, care reflectă cine suntem astăzi. Legătura noastră este încă puternică – doar că a evoluat în ceva diferit.

Credem că o căsătorie care a durat atât de mult și a creat atât de multe amintiri frumoase, în special creșterea fiicei noastre incredibile, este ceva de sărbătorit. Din perspectiva noastră, această căsnicie a fost un mare succes.”, au scris cei doi pe Instagram.

Fiica lui Bruce Willis i-a spus adio lui Derek Richard Thomas

Rumer Willis a mărturisit că este o mamă singură

Rumer, fiica cea mare a lui Bruce Willis și Demi Moore, a confirmat pe 22 august că „își trăiește viața de mamă singură” după recenta despărțire de Thomas. „Sunt atât de recunoscătoare pentru fiica noastră Lou.

Ea este cel mai bun lucru din viața mea. Sunt veșnic recunoscătoare că am putut să am timp în acea relație pentru ca ea să intre în viața mea.”, a spus aceasta.

Tommy Fury și Molly-Mae Hague

Tommy Fury și Molly-Mae Hague s-au despărțit, după ce blonda a fost înșelată cu o daneză

Pozau în cuplul perfect, dar relația a durat doar cinci ani. După ce a aflat că a fost înșelată, fosta vedetă de la Insula iubirii Molly Mae Hague l-a dat afară pe boxerul Fury din conacul lor din Cheshire, Anglia, susține The Sun.

Hauge a confirmat despărțirea ei de Fury pe 14 august. „Nici într-un milion de ani nu am crezut că va trebui să scriu asta.

După cinci ani de când suntem împreună, nu mi-am imaginat niciodată că povestea noastră se va termina, mai ales nu în acest fel. Sunt extrem de supărată să anunț că relația mea și a lui Tommy a ajuns la final”,  scris Hauge pe Instagram Story.

Jennifer Lopez și Ben Affleck

Jennifer și Ben, adio după doi ani de iubire

Doi ani a durat și iubirea dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck, cea mai mediatizată despărțire. Sursele spun că unul dintre motivele pentru care Jennifer a intentat divorț a fost comportamentul actorului.

„A fost extrem de dificil pentru ea faptul că Ben a ales să se îndepărteze de căsnicie și să își continue viața, lăsând-o în urmă. Nu voia un divorț. Voia să rezolve lucrurile. Se iubesc reciproc. Jennifer nu este genul de persoană care să renunțe ușor. A fost aproape o tortură pentru ea să aștepte și să spere”, a declarat o sursă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre