Simona Ionescu / Redactor Șef

Cerință neobișnuită de la o firmă de casting. E vorba de un film celebru

Cerință neobișnuită de la o firmă de casting. E vorba de un film celebru
Se caută oameni cu aspect fizic ieșit din comun, neobișnuiți, iar șansa lor e să apară în varianta pentru televiziune a uneia din cele mai iubite serii de la Hollywood, Lord of the Rings.  

BGT, o agenţie de casting din Noua Zeelandă caută actori aspiranţi cu aspect ”neobişnuit”. Dacă au arsuri faciale, membre lipsă sau diformități corporale sunt așteptați. Aceștia pot deveni figuranți în seria TV a Lord of the Rings.

”Se caută oameni cu aspect neobişnuit!”, se arată într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a companiei. Mesajul îi îndeamnă pe utilizatori să eticheteze un prieten care ar putea corespunde acestei cerinţe. Serialul este produs de Amazon Studios, iar filmările vor fi reluate în Auckland. Acestea au fost oprite în primăvară, din cauza pandemiei.

”Aveţi supraocluzie, arsuri faciale, membre lungi şi slabe, pomeţi adânciţi, semne de faţă, cicatrici acneice, urechi care ies în evidenţă, nasuri borcănate sau interesante, ochi mici, ochi mari, orice deformaţie, sunteţi traşi la faţă, vă lipsesc membre… arătaţi neobişnuit?”, se mai arată în mesajul lansat pe social media.

Persoane cu înălţimea peste 1,95 metri sau sub 1,45 metri sunt, de asemenea, la mare căutare. BGT anunță că e interesată și de oameni care știu să mânuiască o sabie sau arcul, dar și de gimnaști. Și în trecut BGT a avut cerințe ciudate pentru distribuția seriei TV. S-au mai căutat oameni foarte păroşi, motociclişti duri şi solizi, roşcaţi, eurasiatici, androgini, pistruiaţi şi persoane cu riduri proeminente.

Amazon Studios pune la bătaie un buget de peste 1 miliard de dolari americani pentru realizarea seriei care ar urma să exploreze poveşti din Middle Earth, tărâmul imaginat de autorul J.R.R. Tolkien, întâmplări petrecute cu mult înainte de evenimentele din filmele care au format trilogia regizată de Peter Jackson. Speranța investitorilor este ca noua serie să aibă același mare succes ca și
producţia Games of Thrones. Conform planului inițial, seria urmează să înceapă să fie difuzată anul următor.

Sursa foto: Facebook / The Lord of the Rings

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre