Simona Ionescu / Redactor Șef

A dat totul din casă. Cum se pregătește Răzvan Fodor să-și primească nevasta

A dat totul din casă. Cum se pregătește Răzvan Fodor să-și primească nevasta
De când i-a plecat nevasta de acasă, Răzvan Fodor a intrat în depresie. Artistul spune că nu i-a mai ars de nimic, dar acum s-a pus pe picioare.

Nu s-a gândit niciodată că plecarea Irinei în Asia Express îi va provoca un asemenea gol în suflet. Cum a făcut față situației Răzvan Fodor.

A dat totul din casă. Cum se pregătește Răzvan Fodor să-și primească nevasta

Gata, chinul a luat sfârșit. Răzvan Fodor numără zilele până când soția lui frumoasă se va reîntoarce acasă din Asia Express. Până atunci, a început să se pregătească pentru momentul mult așteptat. Și a început prin a se ocupa de propria imagine. „M-au întrebat mulți de ce în ultima perioadă nu mi-am mai băgat nasul pe Story-uri.

Motivul e că în ultimul timp am fost cam neplăcut. Nu sunt haios, nu-mi place de mine, sunt ciufit… Pe motiv de soție. Dar, partea bună e că mi-am revenit. M-am și tuns, pentru că într-o săptămână apare nevasta acasă. Am făcut băiatul frumos, capodoperă”, s-a destăinuit acesta.

Un coș rebel nu-i dă pace

Chiar și așa, Fodor spune că există ceva care îl deranjează mult. Un coș care se încăpățânează să nu dispară. „N-am reușit cu coșul ăsta. Dar n-ai ce să faci, e de la vârstă, așa e la pubertate. Vă pupă Fodor, să aveți o zi frumoasă”, a mai spus artistul. Irina i-a ținut locul Ginei Pistol în cea de-a patra ediție a emisiunii  „Asia Express – Drumul Împăraților”, emisiune difuzată de Antena 1.

Aceasta a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete, care au plecat în aventura vieții lor. „Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după Chefi la Cuțite va urma atât de repede un alt proiect.

Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii. Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile. Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia.

Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți, iar eu am unul chiar în casă. Îți dorești să faci și tu parte din experiența asta, care îi marchează pe toți cei care au trăit-o”, a spus soția lui Fodor înainte de plecare.

Sursă foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre