Simona Ionescu / Redactor Șef

A găsit Zăvoranca azi noapte cațelul! Ce s-a întâmplat cu dispărutul

A găsit Zăvoranca azi noapte cațelul! Ce s-a întâmplat cu dispărutul
După ce a pus pe jar tot internetul, Oana Zăvoranu s-a calmat. Ea e în al nouălea cer, după ce poate să strângă din nou în brațe ființa cea iubită.

E bucurie mare acasă la ea, a găsit Zăvoranca azi noapte cățelul. Vedeta a fost disperată după ce Ozzy, cățelulei neprețuit a dat bir cu fugiții. De disperare, Oana și-a vărsat oful pe internet. Și a făcut apel la bucureșteni să îi găsească odorul. Cățelul, care a înghețat de frig, peste noapte, în ploaie, a fost și el foarte fericit să se întoarcă în brațele „mamei” sale și în căldura căminului.

A găsit Zăvoranca azi noapte cățelul

Dacă de obicei postările ei sunt ironice și critice, sâmbătă, Oana Zăvoranu a schimbat registrul. A făcut o postare emoționantă, alături de mai multe fotografii cu mult iubitul ei Ozzy.

„După mai bine de 12 ore de căutări ca în filme pe ploaie și frig, OZZY nostru iubit a fost găsit !!! Mulțumim din inimă miilor de mesaje, postări, repostări pe grupuri, implicării oamenilor care știu ce înseamnă să ai „copii cu blăniță” și tuturor celor care ne-au ajutat cu informații valoroase ieri și azi noapte. Mai târziu am să va postez imagini ‘la cald’ cu găsirea lui și tot ce s-a întâmplat…

Suntem frânți și noi și prietenii noștri care au stat pe străzi cu noi până la 3:30 azi dimineață și au fost trup și suflet lângă noi Kirstina, ‘dna Vice’, producătoarea emisiunii ‘What the Fuck’ de pe YouTube, pe care voi ați adorat-o și cea a viitorului sezon care vine acum tot pe YouTube, ‘Oana Show’, te iubesc că ai fost cu noi și l-am găsit împreună pe copil.  Doru Iubire Finu, te iubim, că la fel, ești ‘tată de blănos’ și ai palpitat și ai mers cu noi prin ploaie cât și ÎNGERULUI de OM care practic l-a găsit și a dorit să își păstreze anonimatul.

Zic doar atât…ADRIAN, îți suntem veșnic recunoscători pentru ce ai făcut tu azi noapte pentru Ozzy și implicit pt noi. Mulțumesc și Poliției Române pentru desfășurarea de forțe de ieri și azi noapte. God Bless people with big and genuine hearts. Iar OZZY va mulțumește tuturor pentru dragoste și suport.. Știe cât e de iubit. Love you much, Oana”, a scris Zăvoranca pe Instagram.

Oana Zăvoranu a făcut, ieri, face un apel disperat către public. Diva implora să fie ajutată să îl prindă pe hoțul care i-a intrat în curte și i-a furat odorul.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre