Simona Ionescu / Redactor Șef

A ieșit la iveală cel mai intim secret al noii iubite. A aflat acum toată lumea de ce marea vedetă a fost părăsită

A ieșit la iveală cel mai intim secret al noii iubite. A aflat acum toată lumea de ce marea vedetă a fost părăsită
Despărțirea lui Pique de Shakira i-a uimit pe toți, dar se pare că Pique a avut un motiv bine întemeiat pentru care a ales să pună stop relației cu mama copiilor săi.
  1. Potrivit informațiilor oferite de publicația catalană El Nacional, Clare Chia are ceva ce-i lipsește cu desăvârșire Shakirei.

Să-și fi dorit oare Pique un lucru atât de mult și Shakira să nu i-l fi data? Se pare că da, spun jurnaliștii catalani. Din articolul publicat de aceștia și intitulat „Cel mai intim secret al Clarei Chia, de ce Pique a părăsit-o pe Shakira”, reiese că sportivul a fost fascinat de faptul că iubitei sale îi plac relațiile non-monogame.

Iar faptul că artista a fost mereu conservatoare și cu principii clare de viață, relația lor fiind ca soț-soție, nu a fost mai fost pe gustul lui Pique, cunoscut pentru mai multe aventuri extraconjugale.

„În ciuda faptului că nu era căsătorită cu Pique, trăiau o relație maritală în toate sensurile”

„Shakira este o persoană mai conservatoare decât Clara, din cauza vârstei sale, 46 de ani. Plus că trebuie să aibă grijă atât de părinții ei, cât și de cei doi copii pe care îi are cu Pique. Ea vrea să aibă totul sub control și, în ciuda faptului că nu era căsătorită cu Pique, trăiau o relație maritală în toate sensurile. Una dintre cauzele crizei dintre cei doi au fost aventurile extraconjugale ale lui Pique, cunoscute în viața de noapte din Barcelona”, spun jurnaliștii străini.

De ce a ales-o Pique pe Clara Chia

Clara Chia este deschisă oricăror lucruri noi

La polul opus se află mai tânăra Clara Chia, care pare să nu fie absolut deloc deranjată dacă iubitul ei ar mai călca strâmb. „Clara Chia, pe de altă parte, are 23 de ani, este din altă generație, ar putea fi fiica Shakirei și, potrivit fanilor ei de pe twitter, este o adeptă fidelă a unui cont de Instagram numit The Poly Spot care răspândește beneficiile poligamiei, ale relațiilor poliamoroase, ale cuplurilor care permit membrilor lor să aibă și alte relații”, mai spun ziariștii catalani.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre