Simona Ionescu / Redactor Șef

A murit de Covid impresarul unor vedete din showbiz. A fost în mare scandal cu Măruță

A murit de Covid impresarul unor vedete din showbiz. A fost în mare scandal cu Măruță
Fiul unui vechi impresar din showbiz a anunțat decesul tatălui său în vârstă de 63 de ani. A fost răpus de coronavirus, deși medicii au făcut tot posibilul să-l salveze.

Lucian Ionescu, celebru în showbizul românesc în anii 90-2000, a murit după ce s-a infectat cu coronavirus. Acesta era internat în stare gravă la spitalul „Dr. I. Cantacuzion” din București de mai mult timp, iar medicii erau rezervați cu privire la șansele sale deoarece nu se arătau semne de ameliorare a stării pacientului.

Zilele trecute, artista Cornelia Catanga a declarat pentru viva.ro că starea lui Lucian Ionescu este foarte gravă.

„Lucian este prietenul nostru, a ajutat multe vedete cu contracte. De el se ocupă doamna Violeta și doamna doctor Oana, de la Spitalul ‘Cantacuzino’, din București. Soția lui este disperată, am înțeles că și ea a fost bolnavă, se teme pentru viața lui Lucian, plânge. Mă rog pentru el, să îi dea Dumnezeu sănătate, că are copilași!

Am vorbit cu o doctoriță, m-am interesat de starea lui de sănătate. Era foarte grav, mi s-a spus că are plămânii albi, de la grăsime, este supraponderal. În plus, este și diabetic. Am fost asigurată că medicii fac tot ce e omenește posibil ca să-l scoată din ghearele morții!”, a spus Cornelia Catanga.

Azi, însă, fiul său a făcut tragicul anunț pe pagina de socializare a tatălui său.

„Bună ziua și sărbători fericite. Acesta nu este Lucian ci este fiul sau. Aș vrea să va spun că tatăl meu Lucian a murit. Era un om foarte sfânt și cu siguranță a ajuns la Dumnezeu Cel Mare și Sfânt. Aș vrea să va rog să va rugați pentru sufletul său dacă se poate. Din nou sărbători fericite și o zi bună”, a scris fiul acestuia.

Scandal cu Cătălin Măruță și Andra

Pe listă vedetelor care au fost impresariate de Lucian Ionescu, unii jurnaliști au trecut-o, chiar și acum, pe Andra. Aceștia nu știu însă că, în 31 ianuarie 2012, Cătălin Măruță a izbucnit nervos împotriva unei afirmații în acest sens a lui Lucian Ionescu, care susținea că și pe Măruță l-a ajutat să câștige niște bani. La vremea respectivă a fost un adevărat scandal.

Iată ce scria în 31 ianuarie 2012, Cătălin Măruță pe pagina sa de Facebook:

„Cu speranta ca numele lui Lucian Ionescu nu va mai aparea in viitor in niciun context langa al meu sau al Andrei, vreau sa clarific niste lucruri. L-am vazut pe Lucian Ionescu doar de doua ori in viata, pe vremea cand faceam emisiuni la TVR. Nu am avut nici un fel de relatii profesionale cu acesta, iar personale cu atat mai putin. In ceea ce o priveste pe Andra, singurul ei impresar, atunci cand s-a lansat, a fost tatal ei, care o ajuta si acum a-si onoreze contractele. Andra nu a fost niciodata impresariata de Lucian Ionescu. Am sute de martori si oameni care mi-au fost alaturi in evolutia mea profesionala, oameni care pot confirma oricand ceea ce spun. De fapt, toata lumea stie asta, Andra l-a avut impresar numai pe tatal ei si a povestit in repetate randuri despre inceputurile ei in muzica, despre cum o ajuta tatal ei si in prezent. Nu a fost niciun secret. Cat despre adevaratii mei sustinatori si adevaratele modele in profesie, acestia sunt oameni pe care i-am intalnit in locurile unde am lucrat, inca din prima tinerete: profesionsiti de la Radio Tg. Jiu, de la Europa Nova, de la TVR si, nu in ultimul rand, de la Pro Tv, locul unde mi-am dorit mereu sa ajung”, a scris Măruță despre impresarul vedetelor.

O mare dispută mediatică a avut impresarul Lucian Ionescu și cu Elena Cârstea.

Primul Revelion la Televiziunea Română s-a văzut doar în București

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre