Simona Ionescu / Redactor Șef

A murit jurnalistul Alin Bogdan. A făcut infarct la 43 de ani

A murit jurnalistul Alin Bogdan. A făcut infarct la 43 de ani
Fostul jurnalist și analist politic Alin Bogdan a murit marți, la doar 42 de ani. Vestea tristă a fost dată de soția acestuia.

Jurnalistul și analistul politic Alin Bogdan, a murit la doar 43 de ani. Jurnalistul și-a început drumul în presă în anul 1998. Alin Bogdan a lucrat cu personalități la vârf din politica românească.

Analistul politic Alin Bogdan a lucrat împreună cu mai mulți politicieni importanți, printre care și fostul premier, dar şi şef de partide, Călin Popescu Tăriceanu. Ca jurnalist, Alin Bogdan a scris la publicații precum Evenimentul Zilei sau Adevărul.

Moartea lui a fost bruscă, iar cauza a fost un infarct. Săptămâna trecută a trecut prin redacția Evenimentul zilei si nimic nu prevestea o veste atât de neagră despre un om care mai avea de parcurs mult timp până la împlinirea unei vârste venerabile, când și jurnaliștii obosesc.

A murit jurnalistul și analistul politic Alin Bogdan. Soția sa a dat vestea 

Ultima postare pe Facebook a jurnalistului a fost în urmă cu câteva zile, pe data de 5 iunie. Era un anunț despre un crez: „Să nu trăim în minciună!”. Rod Dreher își lansează cartea la București”, scria jurnalistul. 

În urma sa au rămas soția, jurnalista Sidonia Bogdan, precum și fetița celor doi în vârstă de doar 9 ani. „Soțul meu, Alin Bogdan, a plecat lângă Dumnezeu. De lângă Domnul, își va veghea și iubi fetița”, a scris Sidonia Bogdan pe rețeaua de socializare. Ea a revenit cu un scurt anunț:

„Alin va fi depus mâine la Biserica Nașterii Maicii Domnului, pe Strada Tg Neamț, Dr Taberei.
Prietenii lui își pot lua la revedere acolo”.

Redacția Rețete și vedete transmite condoleanțe familiei regretatului jurnalist. Domnul să-l aibă în pază!

Foto: evz.ro

Mioara Roman se întoarce la căminul de bătrâni de lux. Care e starea ei

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre