Simona Ionescu / Redactor Șef

A murit la 26 de ani. Avionul a picat în drum spre un concert

A murit la 26 de ani. Avionul a picat în drum spre un concert
Fanii sunt șocați. Favorita lor, laureată a premiilor Latin Grammy, a murit la doar 26 de ani. Avionul care o ducea la un concert s-a prăbușit.

A fost laureată a premiilor Latin Grammy și avea un copil în vârstă de doar doi anișori. Chiar înainte de a urca la bordul avionului, celebra solistă a publicat un filmuleț pe o rețea de socializare. Postarea sa avea, ieri, peste patru milioane de vizualizări.

A murit la 26 de ani. Avionul a picat în drum spre un concert

Cântăreața Marilia Mendonca, în vârstă de 26 de ani, laureată a premiilor Latin Grammy, a murit vineri, 5 noiembrie. Era împreună cu unchiul ei, producătorul ei și doi membri ai echipajului avionului. Avionul s-a prăbușit într-o zonă rurală din statul brazilian Minas Gerais, relatează Reuters.

Avionul a decolat din Goiania și se îndrepta spre Caratinga, unde Marilia Mendonca avea programat un concert vineri.

Cântăreața Marilia Mendonca a fost una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite soliste din Brazilia. Era foarte popular și a fost laureată a premiilor Latin Grammy.

și avea un copil în vârstă de doar doi anișori. Chiar înainte de a urca la bordul avionului, celebra solistă a publicat un filmuleț pe o rețea de socializare.

„Aceasta este realitatea poporului meu. Spune-mi aici, în cele mai delicioase comentarii, despre acest stat minunat care este Minas Gerais!”, a scris vedeta pe Twitter.

Cine a fost Marilia Mendonca

Marilia Mendonca, în vârstă de 26 de ani, a fost una dintre cele mai cunoscute și mai iubite cântărețe din Brazilia și nu numai. În urmă cu doi ani, solista a reușit să câștige un premiu Latin Grammy și a dobândit și mai multă notorietate după ce s-a concentrat pe experiențele femeilor cu relații eșuate.

A început să cânte de la o vârstă fragedă, iar din 2016 a devenit celebră cu o piesă despre infidelitate. Atunci a fost numită ”Regina suferinței”. În timpul pandemiei, nu a avut prea multe concerte, dar a stabilit un record. Marilia Mendonca a susținut un concert online și a fost urmărită de 3,3 milioane de admiratori. Sursa: cnn.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre