Simona Ionescu / Redactor Șef

A murit “prințesa războinică”. Ce a pățit vedeta

A murit “prințesa războinică”. Ce a pățit vedeta
Fanii din întreaga lume sunt în stare de șoc după ce una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood a murit chiar de sărbători.

Tanya Roberts, actrița care a interpretat o mulțime de roluri celebre în filme ca “Sheena, prințesa războinică” sau James Bond, a decedat pe 3 ianuarie la 65 de ani, într-un spital din California. Conform site-ului TMZ, actrița s-a întors în ajunul Crăciunului de la o plimbare cu câinii ei, însă a căzut în casă la scurt timp după. 

Sursa foto: Facebook

Actrița a fost transportată de urgență la spital, însă nu și-a mai revenit, iar duminica seara a fost anunțat decesul. Conform reprezentanților Tanyei, aceasta a fost intubată în momentul în care a ajuns la spitalul din California, însă nu și-a mai revenit. Până acum nu au fost dezvăluite detalii despre cauza morții sau despre motivul care a făcut-o pe actriță să leșine în ajunul Crăciunului.

Rolurile care au făcut-o celebră 

Tanya Roberts s-a remarcat în prima parte a anilor 1980, când a interpretat rolul “Sheena” în filmul cu același nume, și a fost fata Bond în „A View to a Kill”, pelicula în care rolul agentului 007 a fost interpretat de Roger Moore, despre care declara ulterior: “La acea vreme nu știam ce știu acum și, sinceră să fiu, cine ar refuza rolul respectiv? Nimeni nu ar face-o. Trebuie să te gândești la tine și să te întrebi: aș fi putut să fiu mai bună în rol?”

Sursa foto: Facebook

Printre altele, Roberts a fost și model și a avut și o apariție în Playboy în anul 1982, dar a avut și apariții în seriale celebre de televiziune cum ar fi “Îngerii lui Charlie” sau “Show-ul din anii ’70”

În ultimii ani ai carierei, vedeta de la Hollywood s-a dedicat activității de producător. Tanya Roberts a fost măritată, intre 1974 și 2006, cu Barry Roberts, iar cei doi nu au avut copii.

Astroloaga Casei Regale britanice face previziuni. Ce va aduce anul 2021 Reginei Elisabeta și familiei ei

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre