Simona Ionescu / Redactor Șef

A murit un mare om de televiziune. Larry King, plâns de milioane de telespectatori

A murit un mare om de televiziune. Larry King, plâns de milioane de telespectatori
A murit un mare om de televiziune! Larry King avea 87 de ani.

A murit un mare om de televiziune. Larry King a decedat la vârsta de 87 de ani. Acesta fusese internat în spital după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, a confirmat pentru ABC News o sursă apropiată familiei în urmă cu două săptămâni. 

„Larry a luptat cu atât de multe probleme de sănătate în ultimii ani și acum se luptă din greu și cu aceasta, este un campion”, a declarat sursa citată de ABC News.

Jurnalistul, care timp de 25 de ani a fost gazda emisiunii „Larry King Live” la CNN,  a dezvăuit în 2017 că a avut cancer la plămâni și a fost operat. În 1987, el a suferit un atac de cord major, având nevoie de o operație complicată de bypass. Tumoarea i-a fost descoperită la analizele de rutină pe care și le făcea anual. 

A murit un mare om de televiziune. Larry King, plâns de milioane de telespectatori

Anunțul decesului a fost făcut pe platforma oficială de Twitter a prezentatorului, în această dimineață. ”Timp de 63 de ani și pe platformele de radio, televiziune și mass-media digitale, Larry a avut mii de premii și recunoștințe la nivel mondial. Acestea stau ca o dovadă a talentului său unic și durabil”, se arată într-o declarație a Ora Media, cel mai recent angajator al său.

”Ora Media transmite condoleanțe copiilor Larry Jr., Chance și Cannon precum și întregii familii”, mai spune anunțul. 

Jurnalistul a devenit cunoscut în anii 1970 cu emisiunea radio „The Larry King Show”. Din 1985 până în 2010, el a realizat şi prezentat show-ul „Larry King Live” la CNN. Cel mai recent, a găzduit „Larry King Now” la Hulu şi RT America, din 2012 până în 2020, şi continuă să prezinte „Politicking With Larry King”.

Foto: Facebook

Cum arătau Melania și Trump la nuntă. Aniversează 16 ani de căsătorie deși se vorbește de divorț. FOTO

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre