Simona Ionescu / Redactor Șef

A murit una din vedetele din „Clanul Soprano”

A murit una din vedetele din „Clanul Soprano”
Lumea cinematografică e în doliu. Încă un mare actor a  dispărut. Acesta suferea de o boală gravă.

A murit una din vedetele din „Clanul Soprano”. Actorul Joseph Siravo, cunoscut pentru interpretarea tatălui mafiot al lui Tony Soprano în serialul de succes The Sopranos ( n.r. – Clanul Soprano), a murit după o îndelungată luptă cu cancerul, la vârsta de 66 de ani, informează DPA.

Foștii lui colegi de  platou sunt în stare de șoc. „Joe era un actor excelent, un tip minunat şi i se va simţi lipsa”, a scris pe Instagram Michael Imperioli. Actorul l-a jucat pe Christopher Moltisanti în acelaşi serial. Un alt actor din distribuţie, Steven Van Zandt, cel care a interpretat rolul lui Silvio Dante, a transmis „cele mai profunde condoleanţe” familiei îndoliate

Decizie de ultim moment în producția seriei

Acum, că a murit una din vedetele din „Clanul Soprano” producătorii serialului au stabilit înlocuirea acesteia. Rolul lui Siravo în calitate de cap al familiei Soprano va fi interpretat de Jon Bernthal în viitorul prequel. acesta va purta numele: The Sopranos – The Many Saints of Newark (n.r.. – Clanul Soprano – Numeroșii sfinți din Newark).

Născut în Washington, Siravo a jucat şi în Made in Jersey, For Life, Motherless Brooklyn şi The People versus O. J. Simpson: American Crime Story.

Pe Broadway, dar şi în afara sa, Joseph Siravo l-a interpretat pe Gyp DeCarlo în primul turneu naţional al producției Jersey Boys. A apărut în Oslo, un spectacol de teatru recompensat cu două premii Tony. A jucat și  în Conversations With My Father (n.r.- Conversații cu tatăl meu), alături de Tony Shalhoub şi Judd Hirsch. În plus, a jucat şi în musicalul The Light In the Piazza, la rândul său câştigător al mai multor premii Tony.

Sursa foto: Instagram

Eroul din „Singur acasă”, Macaulay Culkin, a devenit tată pentru prima oară. Cine e mămica

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre