Simona Ionescu / Redactor Șef

A murit ziaristul Adrian Ionescu de la Liga Profesionistă de Fotbal

A murit ziaristul Adrian Ionescu de la Liga Profesionistă de Fotbal
Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, marţi seară, că ziaristul Adrian Ionescu, referent de specialitate al Departamentului de Competiţii al forului, a încetat din viaţă.

Adrian Ionescu a lucrat peste două decenii în cadrul LPF. „Liga Profesionistă de Fotbal anunță cu durere și profundă tristețe decesul lui Adrian Ionescu, referent de specialitate al Departamentului de Competiții al LPF. Adrian Ionescu împlinise 64 de ani în urmă cu câteva zile, fiind născut pe 7 decembrie 1956.

Ziarist de o deosebită valoare, Adrian Ionescu și-a dedicat întreaga viață acestei meserii și fotbalului, pe care l-a slujit în ultimele peste două decenii de viață în calitate de membru al Ligii Profesioniste. Dumnezeu să-l odihnească! Liga Profesionistă transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!” – a fost mesajul transmis de ultimii angajatori.

A făcut carieră ca jurnalist de agenție

Adrian Ionescu a fost ziarist la agenția națională de presă. În anul 1997 a încheiat relațiile cu Agerpres și a devenit angajat al Ligii Profesioniste de Fotbal.  El a ocupat postul de ofițer de presă în mandatul lui Dumitru Dragomir, cu o pauză de două săptămâni, provocată de o neînțelegere cu fostul șef al LPF.

Sursa foto: Facebook

Până când putem face cumpărături în ultima zi din an

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre