Mergeți încă de acum la cumpărăturile pentru Revelion. Scrieți o listă cu ce aveți nevoie, pentru a nu pierde prea mult timp la cumpărături. Nu uitați să purtați mască de protecție.

Până când putem face cumpărături în ultima zi din an

Încă nu ați cumpărat tot ce vă trebuia pentru masa de Revelion. E cazul să vă grăbiți pentru a evita aglomerația din magazine. Faceți un plan pentru fiecare zi până pe 31 decembrie, iar pentru ultima zi lăsați doar strictul necesar sau ce ați uitat până atunci. NU uitați că masca de protecție este obligatorie!

Unele magazine nu au anunțat încă ce program au de Revelion. Totuși, multe dintre magazinele cunoscute nu vor avea deschis pe 1 ianuarie, iar pe 31 decembrie și 2 ianuarie vor lucra după un program special, mai scurt.

  • Magazinele Kaufland din toată România vor funcționa după un program special de Revelion. În ultima zi din an vor fi deschise între orele 7.00 și 18.00, iar pe 1 ianuarie 2021 vor fi închise.
  • La Penny Market, programul din 31 decembrie va începe la ora 6.30 și se va încheia la 18.00. Pe 1 ianuarie va fi închis, iar pe 2 ianuarie program special, între 9.00 și 16.00.
  • Lidl va fi închis de Revelion și va reveni pe 2 ianuarie, între orele 9.00 și 16. Pe 31 decembrie, programul va fi de la 7:30, la 18:00
  • Toate magazinele Carrefour vor fi deschise pe 31 decembrie, între orele 8.00 și 18.00, iar pe 1 ianuarie vor fi închise.

Exclusiv. Maticiuc, Alina și Selly au mers la colindat. Sunt plătiți cu sume „wow”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp