Simona Ionescu / Redactor Șef

Abia acum Cosmin Seleși a făcut pasul cel mare. Foștii colegi de la „Te cunosc de undeva” nu vor trece cu vederea

Abia acum Cosmin Seleși a făcut pasul cel mare. Foștii colegi de la „Te cunosc de undeva” nu vor trece cu vederea
Sfârșitul anului trecut venea cu o veste-șoc. Cosmin Seleși, colegul de prezentare al Alinei Pușcaș de la „Te cunosc de undeva”, a părăsit Antena 1 pentru Pro Tv.

Încă de atunci, am publicat informația pe care o aflasem. Cosmin Seleși știa despre intenția conducerii de a-i face o propunere lui Pepe pentru a fi noul prezentator al emisiunii. Se făcuse un sondaj în rândurile telespectatorilor pentru a vedea ce personaje noi ar dori să vadă în noul sezon din 2022. Pepe a fost „cerut” insistent. Cosmin Seleși a aflat și de aceea s-a și grăbit să facă pasul către Pro Tv. N-a vrut să riște și să rămână pe dinafara noului sezon al emisiunii. Nu a dat declarații, nu a transmis nimic colegilor din emisiune.

Din informațiile Rețete și Vedete, materializarea contractului dintre Antena 1 și Pepe era foarte aproape de certitudine la jumătatea lunii ianuarie, când toată echipa se pregătea de filmări. Totuși au mai fost multe lucruri de pus la punct în angajamentul cu Pepe, iar anunțul oficial a venit abia săptămâna trecută. Pepe și Alina Pușcaș vor fi noii prezentatori din sezonul 17 al emisiunii “Te cunosc de undeva”.

Cosmin Seleși a rupt tăcerea

Acum, după ce s-a aflat oficial că Pepe l-a înlocuit la „Te cunosc de undeva” 2022, Cosmin Seleși a transmis un mesaj pe Facebook despre experiența lui de la cel mai îndrăgit show al Antenei 1. Mesajul e adresat și foștilor colegi de platou.

„Am agatat palaria si haina in cuier. Ce calatorie frumoasa a fost!  S-a simtit ca o serie limitata. Am fost destul de norocos sa fac parte dintr-un show de televiziune in care am intrat, am contribuit cu partea mea, am ras, am invatat si am plecat. Familia Te Cunosc De Undeva merge mai departe. Am legat prietenii frumoase cu o echipa de vis si cu un casting mereu surprinzator, cu care am lucrat 9 ani, 16 sezoane adica 240 de editii.

N-a fost niciodata un moment potrivit pentru a spune la revedere. Cu toate astea, timpul trece repede si inca de anul trecut de cand am decis sa plec de la TCDU, scriu urmatorul capitol, cu proiecte in care pun mult suflet, filmul “ Secretul lui Zorillo” care va aparea in cinematografe in 22 aprilie, piese de teatru si Cosmin Selesi Orchestra.

Sanatosi sa fim!”, a scris Cosmin Seleși pe Facebook.

Aventura Pro Tv a lui Cosmin Seleși

Actorul a prezentat emisiunea încă de la debut, de pe 17 martie 2012.

Deocamdată, la Pro Tv Cosmin Seleși nu și-a găsit un loc anume în grila de programe. A participat la programul de Revelion și l-a înlocuit pe Cătlin Măruță atunci când acesta a lipsit de la emisiune. Deocamdată s-a canalizat pe proiectele artistice. A făcut un film, joacă în piese și cântă cu formația sa.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre