Simona Ionescu / Redactor Șef

Acesta este ritualul secret al Monicăi Bârlădeanu. Așa reușește să-și păstreze frumusețea

Acesta este ritualul secret al Monicăi Bârlădeanu. Așa reușește să-și păstreze frumusețea
Este una dintre cele mai frumoase femei din România și, la 43 de ani, Monica Bârlădeau spune că nu a apelat niciodată la intervențiile estetice.

Are o genă bună datorită căreia Monica Bârlădeanu reușește să le dea clasă chiar și adolescentelor. Să fi descoperit secretul tinereții fără bătrânețe?

Acesta este ritualul secret al Monicăi Bârlădeanu. Așa reușește să-și păstreze frumusețea

Într-un interviu pentru Ego, Monica Bârlădeanu a vorbit despre secretul frumuseții sale, pomenind și de ritualul de întreținere de la care nu se abate niciodată. Cum reușește să se mențină mereu proaspătă? Monica spune că doarme la temperaturi joase.

„Îngrijirea pielii pentru mine este pasiunea absolută”

„Aprilia, managera mea, știe și îmi tot zice că reușesc să mă mențin așa pentru că dorm la 17 grade. Dorm în frig. Eu nu am nicio problemă să dorm în frig, sunt pe aer condiționat, pe frig, îmi place pe rece, să fie cât mai rece. Dincolo de asta, îngrijirea pielii pentru mine este pasiunea absolută.

Mă pasionează tot ce nu implică intervenții, pentru că dacă intervii modifici trăsături. Dacă ai modificat trăsături e o problemă. Dar tot ce înseamnă stimulare, potențare a trăsăturilor pe care tu le ai deja, la asta sunt cel mai deschis om. Mă documentez, mă duc fac stimulări, lasere și așa mai departe”, a povestit Monica Bârlădeanu.

Monica Bârladeanu, apariție de speriat. E ciufulită și suspectă

Nu va apela niciodată la intervenții la nivelul feței

Pe de altă parte, Monica susține că niciodată nu-și va face intervenții chirurgicale la nivelul feței, dar periodic face tratamente de rejuvenare facială. Iată care e motivul. „Cei care nu știu, deși sunt sigură că cititoarele voastre sunt super informate, laserele creează niște microleziuni, deci foarte-foarte mici, și aceste microleziuni stimulează colagenul, producția de colagen.

În felul acesta ai o producție de colagen reală, palpabilă, vizibilă, din interior. Intrăm în anotimpul în care stimulările astea sunt foarte bine venite pentru că nu le poți face vara deoarece sensibilizezi foarte tare tenul”, a mai povestit prezentatoarea de la „Splash! Vedete la apă.

„Mai fac o chestie cu microneedling, procedură care înseamnă că 36 de microace, foarte mici, sunt introduse în piele în același timp”

Apoi ce mai fac, mai fac o chestie cu microneedling (nr. rejuvenarea tenului), procedură care înseamnă că 36 de microace, foarte mici, sunt introduse în piele în același timp. De asemenea creează o microleziune și pe același principiu stimulează colagenul și pielea arată într-adevăr remarcabil.

Au un efect de lifting absolut fabulos. Dacă vreți într-adevăr să știți lucrurile pe care pariez astea sunt. Dar, dincolo de asta, când îmi scriu email-urile dimineața, încep cu masca numărul 1, masca numărul 2 și așa mai departe”, a completat Monica.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre