Simona Ionescu / Redactor Șef

Actrița Galyn Gorg a murit la 55 de ani, familia cere bani pentru înmormântare

Actrița Galyn Gorg a murit la 55 de ani, familia cere bani pentru înmormântare
Hollywoodul nu mai iese din doliu, încă o actriță celebră a murit. Este vorba de Galyn Gorg, o artistă multitalentată, care a fost și o dansatoare de succes în spectacole de varietăți, în tinerețe.

La numai 55 de ani, actrița cu roluri în Robocop 2, Twin Peaks, Prințul din Bel Air sau în drama cu supereroi M.A.N.T.I.S a pierdut lupta cu cancerul. Conform familiei, ea a fost diagnosticată cu cancer la plămâni, iar apoi boala s-a extins galopant în tot corpul. „Medicii au susținut că are doar zile, poate o săptămână de viață. Ea a rămas optimistă și s-a rugat pentru o minune”, au anunțat apropiații acesteia. Familia a confirmat decesul pe pagina GoFundMe creată pentru a ajuta la costurile funerare.

„Nu știam cât de bolnavă era, deoarece diagnosticul a fost un șoc pentru întreaga familie. Am cumpărat în grabă bilete la Oahu, deoarece ea primea tratament acolo. Deoarece am cheltuit mult timp și bani, acum căutăm donații pentru servicii funerare. Orice donație este foarte apreciată, chiar rugăciunile!

Dacă este posibil, vă rugăm să ne împărtășiți ruga, vrem să o trimitem frumos dincolo, deoarece inima și spiritul ei au fost pline de generozitate, dragoste, bunătate, iertare și compasiune”, au notat membrii familiei. Donațiile au depășit deja nota de plată de 2.000 de dolari.


Șopârlă cu mâini de om, filmată. Oamenii cred că e extraterestră

Show must go on! Fosta soție a lui Johnny Depp s-a reorientat


Galyn Gorg s-a născut în Los Angeles, California și și-a început cariera în divertisment într-un teatru de tineret. Ea a debutat ca dansatoare și a apărut în spectacolele de varietăți italiene Fantastico și SandraRaimondo Show.

Celelalte apariții ale sale pe ecran includ Helen of Troy în Xena: Prințesa războinică în 1996 și rolul de invitat în Star Trek din 1995: Deep Space Nine. Ulterior, a mai apărut în seriale de succes precum CSI: Miami, Lost, Parks & Recreation și How To Get Away With Murder. Ultimul film în care a apărut vedeta a fost A Christmas Princess, apărut în anul 2019.

Sursa foto: Instagram / Galyn Gorg

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre