Simona Ionescu / Redactor Șef

Acuzații dure în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”. Viviana Sposub a fost pusă la colț. Are Maurice dreptate?

Acuzații dure în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”. Viviana Sposub a fost pusă la colț. Are Maurice dreptate?
Viviana Sposub nu mai e fata dulce care a intrat în competiția emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities".

A luat-o pe urmele iubitului ei, George Burcea? Viviana Sposub începe să îi supere pe jurații emisiunii.

S-a lăsat cu acuzații dure în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”. Viviana Sposub a fost pusă la colț

Maurice Munteanu a pus-o la punct pe Viviana Sposub, după ce bruneta a dat-o rău în bară uitând numele designerului care a îmbrăcat-o. Jurații au taxat-o și i-au închis gura, pentru că pur și simplu „nu au mai suportat”. Oare ce va urma pentru iubita lui George Burcea?

„Eu aș aprecia ca în momentul când purtați ceva, să știți cine le-a făcut”

„Ce designer, dragă? Spune-i numele! E un designer român, trebuie să îi încurajăm! Să știe și lumea de existența lor. Eu aș aprecia ca în momentul când purtați ceva, să știți cine le-a făcut.

Dacă măcar ținutele pe care nu le faceți voi- și este evident că nu le faceți voi- măcar să știți ce purtați, măcar atât.”, i-a reproșat Maurice Munteanu Vivianei, în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”, s-a supărat Munteanu.

Bineînțeles că replica juratului a deranjat-o foarte tare pe Viviana, care a reacționat așa cum nu ar fi trebuit. „Știu ce port, că lui îi voi vira banii la finalul emisiunii”, a fost răspunsul neașteptat și dur al Vivianei.

A avut emoții uriașe când a intrat în emisiune

Chiar dacă atunci când a pășit pe podiumul „Bravo, ai stil!” a părut dezinvoltă, Viviana a recunoscut că a fost extrem de emoționată. Mai ales că și-a văzut o fostă prietenă, pe Ruxi, și nimeni nu știe de ce s-au certat cele două.

„Mă simțeam așa stingheră, eram colega aia nouă. Am avut foarte multe emoții, poate prea multe.

Cred că o să dureze până o să mă integrez în grup. Am simțit că Ruxi nu era prea bucuroasă. Cu siguranță, o să îi treaca. O să vorbesc eu cu ea și o să-i treacă. Am fost apropiate în trecut, însă prietenia ușor-ușor s-a destrămat și nu ne-am mai vorbit de foarte mult timp. Și acum revederea a fost așa… poate pe care ea nu o aștepta și cred că ăsta e motivul”, a amintit vedeta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre