Simona Ionescu / Redactor Șef

Adda a ieșit din spital! Motivul pentru care i s-a făcut rău a fost deslușit de medici. Provoacă reacții violente și la 5-7 zile de la utilizare

Adda a ieșit din spital! Motivul pentru care i s-a făcut rău a fost deslușit de medici. Provoacă reacții violente și la 5-7 zile de la utilizare
Cântăreața Adda a ajuns de urgență la spital după ce a început să se simtă foarte rău și să se umple pe corp de blânde. Artista a publicat pe conturile ei de pe siteurile sociale mai multe poze și filmări în care se vede că se află la Camera de Gardă, unde i s-a aplicat tratament prin perfuzie, dar și cu simptomele alergiei pe care a suferit-o.

„Alergia bat-o vina! Problema e ca nu stiu de la ce…”, a scris Adda pe Instagram. Artista de la emisiunea „Te cunosc de undeva” și-a fotografiat spatele plin de iritații și de blânde, spunând fanilor că nu știe ce anume i-a putut declanșa această alergie severă.

„Nu am folosit detergenți noi, nu am dormit pe un așternut nou”, a explicat Adda, adăugând că speră ca medicii să descopere cauza și astfel să evite produsul respectiv și să nu mai ajungă la Urgențe.

După mai multe tratamente cu antihistaminice, dar și după un set complet de analize, medicii au reușit să-i găsească o explicație artistei pentru alergia suferită. E vorba despre un medicament pe care Adda l-a utilizat în urmă cu mai multe zile, iar reacția organismului la substanțele pe care le conținea s-a manifestat abia acum.
„S-a depistat cauza. De la o pastilă aparent inofensivă. Pe care am luat-o acum 6 zile. Pentru prima oară în viața mea care, din păcate, provoacă reacții violente și după 5-7 zile de la utilizare.”, și-a anunțat cântăreața fanii îngrijorați.

”Alergiile sunt destul de periculoase, mai ales daca sunt descoperite după ce s-a folosit un anumit produs”, ”Sănătate multă, draga mea!”, ”Trebuie să ai grijă. Nu e de joacă!”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Adda, o fire vulcanică

Adda s-a remarcat în competiția „Asia Express” prin firea ei vulcanică. Însoțită de soțul ei, Cătălin, în această aventură, publicul a văzut o altă față a artistei. Adda nu a ținut cont de nimic și a înjurat ca la ușa cortului atunci când ceva nu i-a convenit, iar victima ei a fost adesea chiar Cătălin! Cântăreața i-a adresat soțului ei cuvinte grele de-a lungul concursului, iar pentru comportamentul ei, Adda a fost aspru criticată de fani.

Acum, însă, face a figură foarte simpatică în emisiunea de sâmbătă seara, de la Antena 1, „Te cunosc de undeva”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre