Simona Ionescu / Redactor Șef

Adda, bătută cu bestialitate de iubit. „M-a dat cu capul de beton, lângă un club, unde m-a lăsat pe jos și a plecat…”

Adda, bătută cu bestialitate de iubit. „M-a dat cu capul de beton, lângă un club, unde m-a lăsat pe jos și a plecat…”
Are acum tot ce-și dorește. O familie minunată și o carieră de invidiat. Dar sufletul încă nu s-a vindecat...

Fostul partener i-a arătat celebrei cântărețe Adda tot ce mai avea mai rău un bărbat. Prin ce a trecut artista, nu poate fi explicat în cuvinte.

Adda va purta această dramă în suflet toată viața. „Când m-a dat cu capul de beton lângă un club, unde m-a lăsat pe jos și a plecat…”

A suferit enorm iar inima i-a fost spartă în mii de bucăți, pentru că nu înțelegea de ce ei i se întâmplă așa ceva. A încercat să se despartă de acel bărbat de zeci de ori, dar de fiecare dată s-a întors. Iubirea și faptul că o manipul o făceau mereu să spună că poate data viitoare va fi mai bine.

Dar n-a fost și artista a fost la un pas de o mare nenorocire. După ani mulți în care a tot încercat să-și adune gândurile și cuvintele, Adda și-a pus sufletul în paginile cărții pe care a lansat-o recent: „Cele trei ADDA”. Un volum care însumează viața cântăreței, cu bun și cu rele, în care a reușit să povestească Iadul prin care a trecut în fosta relație.

„Îmi controla telefonul, mă suna noaptea și îmi spunea să deschid web-cam-ul să vadă dacă sunt acasă”

„O să-i spun X, nu are niciun sens să îi pronunț numele. Întâlnirile durau maximum 30 de minute. De multe ori mă săruta și pleca brusc, apoi câteva zile nu îmi dădea niciun semn. Mă dezechilibra din toate punctele de vedere. Îmi controla telefonul, mă suna noaptea și îmi spunea să deschid web-cam-ul să vadă dacă sunt acasă. Îmi doream să scap de el, dar mereu reușea să mă manipuleze.

„Era ca o bombă cu ceas gata să explodeze oricând”

Era pur și simplu posedat, inspirându-mi teamă și teroare. Era mereu agitat, dădea din picior și îmi provoca o stare de anxietate. Era ca o bombă cu ceas gata să explodeze oricând. Cum a explodat și pe o alee din parc, cum a explodat și când i-am luat cadou un ceas mai ieftin decât își dorea ”, a mărturisit Adda.

„Am mâncat câteva zile printr-un pai”

Dar bărbatul nu s-a oprit la atât și într-o zi, pentru că nu i-a plăcut cum s-a machiat, a dat-o cu capul de beton. A bătut-o atât de tare încât i-a dislocat maxilarul.

„M-a lovit pentru că nu-i plăcea cum m-am machiat. A explodat și când mi-a spart telefonul în bucăți.  Când m-a dat cu capul de beton lângă un club, unde m-a lăsat pe jos și a plecat. Mi-a dislocat maxilarul. M-a amenințat că-mi va face rău și dacă spun cuiva. Am mâncat câteva zile printr-un pai”, a povestit vedeta în cartea sa.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre