Simona Ionescu / Redactor Șef

Adda, momente cumplite, la spital: „Cu cât știi mai mult, cu atât e mai rău”

Adda, momente cumplite, la spital: „Cu cât știi mai mult, cu atât e mai rău”
Adda și Cătălin Rizea formează o familie din anul 2016 și sunt unul din cuplurile foarte îndrăgite în showbizul românesc. cei doi au împreună un fiu, Alexandru, care a venit pe lume în același an, și care le seamănă leit.

Faptul că Adda suferă ea însăși de o boală autoimună rară, e lucru cunoscut. Deseori vedeta are nevoie de îngrijiri medicale. Acum ea a ajuns la spital și trece prin momente cumplite. Este de-a dreptul panicată deoarece, de data aceasta este vorba despre fiul ei. Alexandru, fiul ei și al lui Cătălin Rizea are 8 ani și este internat la Spitalul „Victor Babeș” din Capitală.

Adda trece prin momente cumplite la spital

După mai multe zile de groază și panică, Adda a reușit să comunice cu fanii ei, împărtășind momentele  grele prin care trece. Ea a relatat că i s-a îmbolnăvit copilul. „Suntem de 3 zile internați. Acum e bine. O contractură musculară cu mici complicații, cel mai probabil de cauza virală. Dar ne-am speriat tare. Mai ales când ne-au spus că trebuie să rămânem. Tratamente, branulă și tot tacâmul. Explicații și încurajări să fie tare și curajos. Am dormit câteva ore pe noapte.

Adda este internată cu fiul ei în spital, de trei zile (Facebook)

Îl verific dacă respiră bine, dacă e transpirat. Daca e ok branula. Daca are reacții adverse. Am verificat cu ochii și perfuzia și toate injecțiile, de bule de aer, de mama lu’ Ștefan Cel Mare. Rugându-le pe asistente sa nu se supere pe mine dar, având și eu mama asistentă, știu câteva chestii. Și uneori, cu cât știi mai multe, cu atât e mai rău. Pentru că-ți faci filme”, a dezvăluit vedeta.

„Uneori, cu cât știi mai multe, cu atât e mai rău”

Adda a rememorat alt moment de panică legat de fiul ei, tot la spital. „Mi-am adus aminte de ultima noapte, de la maternitate, când l-am născut. Eram în salon și am auzit că plânge un bebeluș. Și-am zis „al meu e”. M-am ridicat din pat, și ținându-mă de perete, am mers până la capătul holului, unde era camera cu bebei. Era o adevărată simfonie a plânsurilor.

Adda are un fiu de 8 ani, Alexandru. L-a născut în anul în care s-a căsătorit cu Cătălin Rizea (Instagram)

Plângeau vreo 20 de bebeluși în același timp. Asistenta dormea pe o băncuță din mijloc. Eu i-am bătut în geam și am întrebat-o dacă plânge și Rizea Alexandru. Și n-am plecat până nu mi-a răspuns. El nu plângea atunci. A plâns foarte puțin și zilele astea. Mai mult am plâns eu azi, când m-am relaxat cât de cât. Maine mergem acasă! Abia aștept!

Ps: Aș vrea să mulțumesc personalului de la Victor Babeș! Atât: Mulțumesc pentru că sunteți OAMENI!”, a mai scris vedeta pe Facebook.

Sursa foto : Instagram / Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre