Simona Ionescu / Redactor Șef

Adi Mutu a petrecut cu Pescobar, iar patronul de la Taverna Racilor i-a făcut o mărturisire deosebită

Adi Mutu a petrecut cu Pescobar, iar patronul de la Taverna Racilor i-a făcut o mărturisire deosebită
Pescobar, patronul de la Taverna Racilor, a petrecut cu Adi Mutu într-un restaurant în acest weekend și s-a lăsat cu distracție. Pe lângă dans și muzică, Paul Nicolau i-a făcut și o mărturisire deosebită fostului fotbalist.

Pescobar, pe numele său real Paul Nicolau, este cunoscut prin prisma restaurantelor cu specific pescăresc pe care acesta le deține, printre care și Taverna Racilor. Afaceristul este activ pe rețelele sociale, acolo unde împărtășește tot timpul detalii despre activitatea sa profesională, dar și cea personală. 

În urmă cu ceva timp, zvonurile spuneau că Pescobar ar fi lăsat însărcinată o tânără. Deși la momentul respectiv totul a rămas la stadiu de zvon, lucrurile s-au dovedit recent a fi adevărate. Afaceristul și iubita sa, Gianina Crișan, așteaptă un copil.

Pescobar așteaptă al doilea copil 

După ce în luna ianuarie a acestui an presa scria despre vestea cum că afaceristul și iubita sa, Gianina Crișan, urmează să aibă un copil, s-a aflat acum și dacă bebelușul va fi fată sau băiat. 

În weekend patronul de la Taverna Racilor s-a distrat alături de Adi Mutu. Petrecerea s-a lăsat cu lăutari și dans, dar și cu mărturisiri emoționante. 

Destins de atmosfera veselă de la petrecere, Pescobar a profitat de ocazie și a dezvăluit solistului vestea cea mare, aceea că bebelușul ce urmează să se nască în câteva luni este băiețel. De asemenea, în culmea fericirii, afaceristul i-a dezvăluit lui Adi Mutu că va avea astfel pereche, fetița din relația anterioară, iar acum și băiețelul mult visat. 

Afaceristul a rămas prieten cu fosta parteneră 

Paul Nicolau mai are și o fetiță cu o fostă parteneră. Recent, într-un Podcast, acesta a vorbit despre relația cu mama copilului său, care a rămas una de prietenie, pentru binele fetiței. Pescobar chiar a dezvăluit că merge în vacanțe alături de mama copilului său și că petrec destul de mult timp împreună.

„Da, suntem. Mergem în vacanțe. Merg în vacanțe cu femeia cu care am un copil, dar noi nu mai avem treabă. Ne respectăm, râdem, bem un pahar de vin. Totul elegant. Ne-am despărțit pentru că nu ne potriveam, decât să ne spargem capul, să fie și copilul de față, mai degrabă suntem prieteni și e și copilul de față”, povestea Pescobar, în podcastul Fiță cu Adiță în urmă cu ceva timp. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre