Simona Ionescu / Redactor Șef

Adina Buzatu le-a pus pumnul în gură politicienilor. Nimeni nu comentează în fața ei. „Cum ai putut să faci chestia asta?”

Adina Buzatu le-a pus pumnul în gură politicienilor. Nimeni nu comentează în fața ei. „Cum ai putut să faci chestia asta?”
Una dintre cele mai apreciate creatoare de modă, Adina Buzatu e căutată de mulți domni cu dare de mână, care nu ies din cuvântul specialistei.

Orice sfat al Adinei Buzatu e ascultat de fiecare client, indiferent de categoria socială din care face parte. Iată ce oameni politici i-au călcat pragul.

Când vine vorba de Adina Buzatu, nu mai e nevoie de nici o prezentare. E extrem de talentată, iar când aceasta îmbracă un bărbat, acesta va fi invidiat pentru felul în care arată. Adina Buzatu nu are grijă doar de imaginea domnilor din showbizz-ul românesc, dar și de politicieni cu renume. Sorin Grindeanu, Marcel Ciolacu, Mircea Roșca și mulți alții au apelat la sfaturile designerului. Și nu au regretat niciodată.

„Nu sunt oameni care aruncă bani pe haine, nu știu cât, să spui că mamma mia! Nu fac asta”

„Majoritatea politicienilor se îmbracă la mine, din toate zonele politice. Așa că e oarecum incorect să dau anumite exemple. Dar, îmi vine în minte un nume, ca cel al lui Marcel Ciolacu. E un bărbat elegant și clasic, nu epatează, nu-și dorește să arate nimic în plus, este potrivit îmbrăcat.

Îmi mai vin în minte Sorin Grindeanu, Mircea Roșca, de la PNL. Sau Sebastian Burduja, care iarăși e foarte modest, clasic, corect îmbrăcat. Nu sunt oameni care aruncă bani pe haine, nu știu cât, să spui că mamma mia! Nu fac asta! În schimb, sunt așa cum trebuie la momentul potrivit!”, a spus Adina Buzatu pentru Playtech Știri.

Se ocupă și de vestimentația ambasadorilor

Dar nu doar politicienii sunt cei care au încredere deplină în sfaturile Adinei Buzatu, ci și ambasadori români din întreaga lume. „Mă sună ambasadori români din lumea întreagă. Mă întreabă cum să se îmbrace, îmi cer sfatul. Îmi cer ajutorul, fiindcă au nevoie atunci când e ceva foarte important. Și pentru chestia asta, ei apreciază, că sunt lângă ei tot timpul!”, a mai spus specialistul.

„Mă supăr și sufăr și eu. Le scriu mesaje”

Dar nu e ușor să fii clientul acesteia, pentru că Adina are reguli dure pentru orice îi trece pragul. Iar cine comentează când i se spune ceva, trage consecințele. „Ați fi uimiți să vedeți că de multe ori sunt foarte dură cu clienții mei. Când fac anumite greșeli, când le spun anumite lucruri, și ei nu le respectă, pentru ca, mai apoi, din punct de vedere al imaginii să aibă de suferit, mă supăr. Mă supăr și sufăr și eu.

Le scriu mesaje! Câte un politician apare undeva și e ceva în neregulă cu ei, complet. Le scriu, dacă observ asta. ”Cum ai putut să faci chestia asta?”. Și ei se simt prost. Nu vă mai spun când iau două, trei kilograme în plus și deja se vede pe cămașă, ei se simt prost și-mi scriu. ”Am avut o apariție și s-a văzut foarte prost!”, s-a destăinuit aceasta.

Le răspund și le cer să-mi aducă acea cămașă fiindcă am variante speciale, ca să le lărgesc, e un secret al meseriei. E o șmecherie a mea, de care sunt toți foarte încântați. Le e teamă să nu greșească fiindcă investesc foarte mult în ceea ce fac, îmi doresc să fie impecabili și atunci au grijă să nu mă supere.”, a mai spus Adina Buzatu, conform aceleiași surse.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre