Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Enache a plâns când și-a amintit cum Pepe i-a salvat viața fiicei lui. Momentul dramatic, dezvăluit pentru prima oară

Adrian Enache a plâns când și-a amintit cum Pepe i-a salvat viața fiicei lui. Momentul dramatic, dezvăluit pentru prima oară
În general nu ne așteptăm să vede, bărbați plângând, iar când se întâmplă, de cele mai multe ori, nu e în live, la televizor. Există, evident, excepții.

Adrian Enache a izbucnit în lacrimi. În cadrul unei emisiuni la Kanal D a povestit, gâtuit de emoție, o întâmplare pentru care toată viața îi va fi recunoscător lui Pepe.

Fiica lui era să moară, înecată, dacă nu o salva Pepe. „Dumnezeu a vrut ca Diana să fie alături de mine și să trăiască”, a povestit Adrian Enache printre lacrimi. El i-a spus lui Teo Trandafir cum s-a întâmplat totul. Cânta la clubul Scandinavia din Mamaia, pe o scenă pusă deasupra apei, pe o piscină. Fiica sa de trei ani, Diana, bucuroasă că îl vede, a alergat spre el strigând „tati, tati!”, apoi s-a întâmplat nenorocirea și era să se înece.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Teo Show (@teoshow.kanaldromania)

Cum i-a salvat viața Pepe fiicei lui Adrian Enache

„Eu cântam șlagărul ce care abia îl lansasem, Ești o simplă amintire, și Diana venea cu piciorușele ei mici spre mine, și spunea tati, tati, tati. Și când să ajungă spre mine, s-a împiedicat de odgonul care ținea scena și a căzut direct în apă. În Mamaia. Eu nu vedeam ce se întâmplă, căci eram pe scenă, cu luminile pe mine. Dumnezeu i-a dat inspirație lui Pepe. El intra după mine și se aranja acolo, la scenă. Și s-a aruncat imediat în apă după copil.

Nici nu știa că e fiica mea. E un om extraordinar! I-aș face o statuie lui Pepe! Este un OM. Cu O și M mari. Nu știa că e fata mea, dar el a sărit în apă și a salvat copilul. Este Rege!”, a mai spus Adrian Enache în emisiunea lui Teo Trandafir. Diana este fiica  lui Adrian Enache din prima sa căsătorie. Ea are 35 de ani acum

Din prima sa căsătorie, Adrian Enache are o fiică, Diana, care în prezent e mare și într-o relație cu fiul lui Sorin Ovidiu Vântu. Întâmplarea relatată de tatăl spu s-a întâmplat acum mulți ani, dar Adrian Enache nu va uita toată viața acel moment. Astăzi, fiica artistului e femeie în toată regula și a dezvoltat o prietenie aparte cu Pepe, cel care a salvat-o de la înec în copilărie. Cu Iuliana Marciuc, actuala sa parteneră, Adrian Enache mai are un fiu, David, acum în vârstă de 18 ani.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre