Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Minune se duce la Denise Rifai. Poate îi face o manea, cum a făcut Vali Vijelie

Adrian Minune se duce la Denise Rifai. Poate îi face o manea, cum a făcut Vali Vijelie
Adrian Simionescu a muncit mult ca să ajungă unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți. Nu a fost suficient talentul și nici acum nu îi este ușor. În lumea lui, au loc tot felul de dușmănii. Adrian Minune se duce la Denise Rifai. Poate îi face o manea, cum a făcut și Vali Vijelie.

Adrian Copilul Minune are acum 46 de ani, este părinte și bunic. Așa că acum este doar Adrian Minune. Este invitat la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Înaintea lui a mai fost un celebru manelist, Vali Vijelie. Acesta i-a compus jurnalistei, pe loc, o manea.

Adi Minune se duce la Denise Rifai

Adrian Minune, cunoscutul interpret de manele, a muncit mult ca să ajungă cunoscut și îndrăgit. A cântat din copilărie muzică lăutărească și manele, luându-și numele de scenă Adrian Copilul Minune, Adrian Minune sau Adi de Vito. Nu a fost ușor. Va face dezvăluri despre greutățile întâmpinate și despre rivalități vechi și noi, la emisiunea de marți, 15 iunie, realizată de Denise Rifai, la Kanal D, de la ora 23.00.

Inevitabil, va spune cu câtă trudă a ajuns ca manelele cântate de el să aibă zeci de milioane de vizualizări și sute de mii de fani.

Pe numele său real Adrian Simionescu, celebritatea a cunoscut-o sub numele de Adrian Copilul Minune. De-a lungul anilor, presa a scris despre presupuse legături cu lumea interlopă. O mare enigmă este cât câștigă la evenimente.

Ce îl întreabă Denise Rifai

Adrian Minune va fi întrebat despre vieța sa, despre carieră. Jurnalista încearcă să afle și alte amănunte, încă nedezvăluite până acum.

„Ați simțit vreodată că nu veți mai ieși viu de la o cântare?”, „Ați mințit autoritățile ca să nu vă puneți rău cu lumea interlopă?”, „Care a fost cea mai mare umilință la care ați fost supus?”, „Tăiați chitanță la evenimente?”, „Sunteți certat cu Florin Salam?”, „Ați făcut trafic de droguri?”, „Sunt românii rasiști ?”.

Sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Adrian Minune în ediția de marți, 15 iunie, a emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”.


Denise Rifai s-a ales cu o manea. Vali Vijelie a făcut-o pe loc, în emisiune

Adi Minune, viața lui dincolo de chefurile cu interlopii

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre