Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Mutu se destănuie pentru prima oară: „Niciodată n-am trădat”. A reușit să scape din infern

Adrian Mutu se destănuie pentru prima oară: „Niciodată n-am trădat”. A reușit să scape din infern
Adrian Mutu și-a lansat cartea mult așteptată, autobiografia care îi va zgudui pe toți fanii săi.

În autobiografia „Revenirea din Infern”, fostul mare sportiv Adrian Mutu face dezvăluiri cu adevărat incredibile despre viața sa.

Adrian Mutu, mai sincer ca niciodată. Cum a reușit să scape din Infern. „Niciodată n-am trădat două lucruri: fotbalul și țara”

Unul dintre cei mai mari fotbaliști ai lumii, Adrian Mutu, și-a lansat mult așteptata autobiografie cu doar o zi înainte de meciul de retragere. Sursele spun că pentru a accepta să-și pună sufletul pe tavă, Briliantul ar fi primit 100.000 de euro pentru nu mai puțin de 80 de ore de confesiuni.

Cartea cuprinde 256 de pagini în care cei care-l iubesc pe Mutu vor descoperi evenimente din viața sa tumultoasă alături de cele trei femei, Alexandra Dinu Consuelo Gomez și partenera lui de acum, Sandra Bachici. Dar veți descoperi și mărturisiri șocante despre cazul „Cocaina”.

“Am trăit momente cumplite, am fost singur, i-am urat «Noapte bună!» depresiei”

„Da, am greșit! O dată tare, de alte câteva ori ceva mai domol și nu mă voi ascunde niciodată în a recunoaște asta. Am trăit momente cumplite, am fost singur, i-am urat «Noapte bună!» depresiei. Dar am avut forța de a reveni, de a porni de la minus infinit, de a lupta, pentru a demonstra că pe viață nu s-a tras oblonul la 24 de ani.

„Am făcut rău familiei, unii au suferit din cauza mea”

Eram Adrian Mutu, un fotbalist cu un salariu săptămânal de star de cinema, cu o mașină ultimul tip și cu bonusuri de performanță. Trăiam la Londra, un oraș ce te înghițea cu totul dacă nu dejucai jocul la ofsaid, proaspăt divorțat, fără posibilitatea de a-mi vedea fiul de doi ani, fără prieteni adevărați, dar cu poză pe prima pagină a tabloidelor ce vindeau, zilnic, 800.000 de numere. (…)

Am făcut rău familiei, unii au suferit din cauza mea. Am înțeles asta, știu unde pașii n-au urmat drumul potecii, tocmai de aceea nu vreau ca și alții să treacă prin ce am trecut eu. Am fost catalogat eronat, arătat cu degetul, dat exemplu la rubrica «Așa, nu!». Uneori, meritat, altă dată, nu!. (…) „Niciodată n-am trădat două lucruri: fotbalul și țara”, a spus Mutu, potrivit GSP.

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre