Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Năstase pe blog: „Ieri, fiul nostru, Mihnea, s-a căsătorit”. Peste 10.000 de like-uri la poza cu mirii

Adrian Năstase pe blog: „Ieri, fiul nostru, Mihnea, s-a căsătorit”. Peste 10.000 de like-uri la poza cu mirii
Fostul premier al României, lider PSD, a marcat pe blogul său evenimentul familiei din 4 septembrie 2021. A făcut-o abia a doua zi.
Presa a anunțat încă de sâmbătă dimineața că Mihnea Năstase și iubita sa, Corina, își vor oficializa relația în fața ofițerului stării civile și în fața lui Dumnezeu. Evenimentul zilei a fost primul site care a oferit primele poze de la cununia civilă, iar seara, o fotografie superbă cu mașina decapotabilă în care se aflau mirii.
Adrian Năstase, în rol de tată și de socru mare, a marcat nunta fiului cel mic în această seară de 5 septembrie, dorind să ofere fanilor săi de pe blog o fotografie frumoasă cu Andrei și Corina când ies din biserică, uniți ca soț și soție.
Fotografia și linkul de la postare le-a pus și pe pagina sa de Facebook. În trei ore, postarea fostului premier primise peste 10.000 de like-uri și mii de comentarii.
„Ieri, fiul nostru, Mihnea, s-a căsătorit”

„Ieri, Mihnea si Corina s-au căsătorit. In felul acesta, ei au oficializat o prietenie care durează de mai multi ani.

De dimineată – căsătoria civilă, apoi ceremonia religioasă si seara – petrecerea cu rudele si prietenii.

Am avut noroc de o vreme de toamnă superbă si de o atmosferă deosebită la Clubul diplomatic – locul unde s-a desfăsurat petrecerea.

Le-am urat să se iubească, să se ajute in viată si să se pretuiască unul pe altul”, a scris pe blog Adrian Năstase, fostul premier, despre nunta fiului său cel mic.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre