Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Năstase, un socru fericit. Cum a arătat nora sa la cununia civilă

Adrian Năstase, un socru fericit. Cum a arătat nora sa la cununia civilă
Mihnea Năstase și Corina Corolevschi și-au unit destinele. Ce ținută a ales mireasa. Pur și simplu a strălucit la brațul soțului său.

Cu puțin timp în urmă, Mihnea Năstase și Corina Corolevschi au spus da în fața ofițerului Stării Civile. Adrian Năstase și soția au fost extrem de emoționați.

Adrian Năstase, un socru fericit. Cum a arătat nora sa la cununia civilă

Mihnea Năstase și Corina Corolevschi, fiica unui cunoscut om de afaceri din Constanța, și-au văzut visul cu ochii: s-au căsătorit la primăria sectorului 1 din București. Potrivit informațiilor oferite de Evenimentul Zilei, cei doi au făcut cununia civilă la primele ore ale dimineții pentru că tot sâmbătă, 4 septembrie, mai pe seară, vor fi uniți în biserică și în fața lui Dumnezeu.

Soția lui Adrian Năstase a purtat o superbă rochie roșie

Mireasa a strălucit pur și simplu într-o rochiță albă scurtă, simplă care i-a scos în evidență trupul perfect lucrat. De remarcat sandalele, un model cu totul deosebit, în nuanțe aurii. Mihnea s-a asortat cu soția sa, acesta optând pentru un costum alb, extrem de elegant. La fel de eleganți au fost și Adrian Năstase și soția.

Politicianul a preferat un costum bleumarin, cămașă albă și cravată mov, iar doamna sa a fost învăluită într-o rochie lungă, roșie. La Starea civilă a sectorului 1 au ajuns primii mirii, apoi părinții lor și cei mai buni prieteni.

Afaceri la Corbu

Corina și Mihnea s-au cunoscut acum șase ani, datorită unor prieteni comuni și s-au îndrăgostit imediat. Au locuit o perioadă la Bruxelles unde au lucrat la Parlamentul European, iar acum doi ani au revenit în țară. Cei doi tineri au început și o afacere împreună, care speră că va avea mare succes. E vorba de un concept de camping și glamping la Corbu.

Cine este Corina

Corina Corolevschi este fostă campioană balcanică și campioană națională la atletism, probe de viteză și ștafetă. Aceasta se laudă și cu un palmares greu de atins: dublă campioană balcanică la ştafeta de 4×100 metri, dublă campioană naţională la 60 metri. De asemenea, a fost campioană naţională la 200 metri şi campioană naţională cu ştafeta de 4x3x2x1. Corina a fost forțată să renunța la cea mai mare pasiune a ei din cauza unei accidentări.

Sursă foto: evz, antena3, insolent

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre