Pentru că Silviu Prigoană nu ieșea în oraș decât foarte rar, Adriana Bahmuțeanu spune că seară de seară, casa era plină de oaspeți. Ea trebuia să gătească, ajutată de bodyguarzii lui Prigoană care făceau pe bucătarii.
„Găseam la reduceri pantofi cu 50-100 de dolari”
A fost căsătorită cu unul dintre cei mai potenți oameni de afaceri din România, dar a avut o singură geantă de firmă primită cadou, iar rochiile și le făcea la o croitoreasă la Obor.
„Nu era omul care să spună ia cardul și du-te și cumpără-ți ce vrei.
Îmi mai luam anumite chestii, plecam în America, găseam la reduceri, pantofi cu 50-100 de dolari. Nu stăteam la hotel de cinci stele când plecam, o singură dată am stat la un hotel de fițe, în Vegas. Nici el nu avea bani, rula banii ăia. Nu se vedea în bugetul familiei…”. E adevărat că atunci când punea murături o făcea „pentru toată strada”, pentru că „avem în fiecare seară musafiri”.
„Aveam în fiecare seară 10-14 musafiri”
Silviu Prigoană nu agrea ieșirile în oraș, de aceea prietenii erau chemați acasă, unde se lăsa seară de seară cu mese întinse. Aceștia se bucurau de preparatele culinare pregătite de Adriana Bahmuțeanu, care încerca cu greu să facă față situației.
„Soțul meu nu ieșea în oraș decât la evenimente și în rest mesele cu prietenii se făceau acasă. Eu aveam aproape în fiecare seară 10-14 musafiri. Aveam o masă lungă… (…) și doi bodyguarzi pe care i-am reciclat, i-am trimis la cursuri de bucătărie. Și care mă ajutau seara la servit, pentru că nu făceam față singură.
„Bodyguardul, în loc să stea în cușetă să frece banana, tăia legume”
Eu făceam mâncare zi de zi, pentru că nu se putea altfel. Curățenie, nu. Aveam o menajeră care venea în cursul zilei și făcea curățenie pe toate etajele. Curtea avea poartă, telecomandă, nu intra nici musca”, a povestit Adriana. Ca să fie totul ca la carte, „bodyguardul în loc să stea în cușetă, să frece banana, tăia legume”.
Adriana spune că îl suna de la serviciu, amintindu-i că „îmi trebuie zece cepe tocate, zece morcovi, cinci ardei, scoate carnea de la congelator, pune cărbunii la grătar”. Pentru munca depusă, el primea bani suplimentar de la Silviu Prigoană „dar le mai dădeam și eu una, alta”. „El dădea mesaje, trebuia să am masa pusă, platourile cu aperitive stil românesc, cu jumări, cu slănină, cu toate alea”, rememorează Adriana Bahmuțeanu.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook