Simona Ionescu / Redactor Șef

Afacerile sunt afaceri! Vinul lui Brad Pitt, vândut de soțul noii sale iubite în restaurantul din Berlin

Afacerile sunt afaceri! Vinul lui Brad Pitt, vândut de soțul noii sale iubite în restaurantul din Berlin
Când spunem că „dragostea e oarbă”, noi românii îi găsim sensul. Nu știm dacă același sens îl pricep și nemții, dar modul în care își iubeste patronul de restaurant din Berlin soția, cuplată acum cu Brad Pitt, și-ar găsit corespondent în zicala românească.

După cum se știe deja, Brad Pitt (56 de ani) și-a regăsit fericirea în brațele modelului Nicole Poturalski (27 de ani), mamă și soție în Berlin, unde este căsătorită cu Roland Mary (68 de ani). Cei doi trăiesc o poveste de dragoste pasională, pe care nu o ascund, chiar dacă Nicole nu este divorțată. O persoană din anturajul ei a declarat presei că Nicole și Roland sunt într-o căsătorie „deschisă”, așa că nu există scene de gelozie sau scandaluri în triunghiul amoros.

Acum s-a aflat  și că, pe lângă faptul că împart aceeași femeie, Pitt și Roland Mary au și legături de afaceri.

DailyMail scrie că în restaurantul său din Berlin, soțul lui Nicole vinde vinul lui Brad Pitt, numit „Château Miraval”. Vinul Rosé Provence – 2019 al mărcii lui Pitt este recomandat în meniul restaurantului ca fiind ceva de clasă: „Pentru ciupercile Chanterelle oferim acest vin excepțional.”

Brad Pitt se spune că ar fi cumpărat podgoria unde se produce vinul său împreună cu fosta soție Angelina Jolie (45 de ani), în anul 2011. A plătit pentru ea 60 de milioane de dolari la vremea respectivă, după cum a scris presa occidentală. El continuă să întrețină și acum moșia, podgoria și fabrica unde se produce vinul împreună cu familia Perrin. Se spune că este o investiție de care este foarte mândru. E vorba și de bani, dar și de vizibilitate.

Tot despre imagine și bani este vorba și în ultima sa apariție de joia trecută. Atunci a apărut în noua campanie foto Toamnă/Iarnă 2020 pentru Brioni, casa italiană de îmbrăcăminte pentru bărbați. Actorul, care a câștigat primul său premiu Oscar pentru actorie la începutul acestui an, a apărut într-un set de fotografii alb-negru. A afișat un păr lung, rebel, înfășurându-se într-o haină de lână pe sub care avea un pulover, ambele în culori deschise.

De ce credeți că s-a „lipit” Lidia Buble? Mărturisiri despre ce a făcut singurică în pandemie

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre