Simona Ionescu / Redactor Șef

Sosește barza! Al doilea „COVID-baby” din showbiz-ul românesc vine la…

Sosește barza! Al doilea „COVID-baby” din showbiz-ul românesc vine la…
„Barza” și-a cam făcut de treabă în rândul vedetelor din România. După Gina Pistol și Smiley, primii părinți ai primul COVIOD-baby din showbizul autohton, iată că urmează și o altă vedetă cu bebeluș pe drum. Sperăm să devină prieteni buni, când vor crește.

Surpriză de proporții în showbiz-ul românesc. Cântăreața de muzică populară Olguța Berbec e însărcinată și așteaptă și ea un copil. Artista a postat o poză alb-negru în care i se vede burtica de gravidă. Ca și Gina Pistol, a așteptat să treacă primele luni de sarcină, pentru a fi sigură că e totul bine când face anunțul.

Una din cele mai cunoscute cântărețe din România trece prin cele mai fericite clipe din viața ei. Ea se pregătește să devină din nou mămică, acest lucru după ce a reușit să țină în secret timp de câteva luni faptul că este însărcinată. Este vorba despre cântăreața Olguța Berbec, însărcinată pentru a două oară. Ea a anunțat vestea fanilor ei postând o poză alb-negru în care i se vede burtica de gravidă.

Artista mai are o fetiță

Olguța Berbec are 36 de ani și este însărcinată cu al doilea copil.Ea și saxofonistul Remus Novac mai au o fetiță, Cezara. Fetița a început școala anul acesta. Atât pe 14 septembrie, cât și în alte zile în care a făcut diferite postări pe rețelele de socializare, solista de muzică populară și-a ascuns sarcina adoptând diferite poziții în care s-a lăsat fotografiată sau a îmbrăcat haine largi.

 

View this post on Instagram

 

🤍

A post shared by Olguta Berbec (@olgutaberbecinsta) on

Atunci când a descris imaginea emoționanta prin care a arătat că este din nou gravidă, ea a pus un emoticon care arată o inimă albă. Anamaria Prodan și Mihai Morar au fost printre primii care au felicitat-o, alături de prietena ei cea mai bună, Vlăduța Lupău. Iar comentariile au fost toate pozitive.

Olguța Berbec și Remus Novac, căsătorie fericită

Olguța Berbec este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. De mai bine de patru ani, ea este casatorită cu Remus Novac. La nunta cu soțul ei, saxofonistul Remus Novac au fost peste 100 de invitați care s-au bucurat pentru ei și i-au felicitat.


Afacere cu domnișoare de onoare de închiriat

Un lucru emoționant pe care nu-l știați despre actorul Liam Neeson și despre fiul său


“Am avut emoţii mari, dar am fost cea mai fericită. Am avut o petrecere mare cu peste 100 de invitaţi. Ţinuta mea a fost creată o creatoare din Timişoara ce îmi este şi prietenă. Locaţia a fost foarte frumoasă, ne-am simţit minunat”, a mărturisit artista într-un interviu mai vechi.

 Și alte cupluri celebre fac copii

Gina Pistol și Smiley vor fi și ei părinți. Sarcina fostei vedete Playboy a devenit publică abia luna trecută, după primul trimestru. Cei doi tineri, aflați la primul copil, sunt extrem de fericiți că vor deveni părinți.

Pe de altă parte, și alte cupluri au anunțat că își doresc urmași. Între aceștia, Dorian Popa și iubita lui.

 

 

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre