Simona Ionescu / Redactor Șef

Zeci de arme descoperite în casa lui Alain Delon. Starul francez nu are permis pentru niciuna

Zeci de arme descoperite în casa lui Alain Delon. Starul francez nu are permis pentru niciuna
Alain Delon are probleme mari, după ce poliția a găsit în casa starului zeci de arme. Procurorii spun că actorul, în vârstă de 88 de ani, nu are permis pentru niciuna.

72 de arme au fost confiscate în locuința lui Alain Delon, iar procurorii au declarat marți că starul francez nu are permis pentru niciuna dintre ele. De asemenea, în casa din Douchy-Montcorbon, aflată la 135 de kilometri de Paris au fost găsite și peste 3000 de cartușe și un poligon de tragere.

Cine a făcut descoperirea

Alain Delon „nu are nicio autorizație care să îi permită să dețină o armă de foc”, a declarat procurorul local Jean-Cédric Gaux. De-a lungul vieții, celebrul actor a intrat în pielea multor gangsteri înarmați în cele mai cunoscute filme ale sale, printre care „Borsalino”. De asemenea, el a fost misteriosul asasin din pelicula „The Samurai” din 1967. Percheziția a fost ordonată după ce un funcționar desemnat de instanță și trimis la domiciliul său, a observat o armă și a alertat un judecător.

Ultima apariție publică a starului a avut loc în anul 2019

Alain Delon are o stare de sănătate precară cauzată de un accident vascular cerebral suferit în 2019 și recent a fost implicat într-un scandal al familiei.

Reședința actorului francez Alain Delon, numită La Brulerie, în Douchy, în centrul Franței. Foto: Guillaume Souvant/ AFP/ Fotografie de arhivă

Actorul a apărut rar pe ecran din anii 1990, iar ultima dată când a fost văzut a fost la Festivalul de film de la Cannes în 2019, unde a primit un Palme d’Or onorific. Dar în septembrie 2021 a participat la Paris la înmormântarea prietenului și colegului său, starul Jean-Paul Belmondo.

Scandal în familie

Luna trecută, fiul cel mic al lui Delon a depus o plângere împotriva surorii sale, acuzând-o că a exploatat fragilitatea lui tatălui său. Disputa a devenit publică după ce fiul cel mare al lui Delon, Anthony Delon, a declarat pentru revista Paris Match că tatăl său este slăbit. Prin intermediul avocatului său, Delon senior s-a arătat „șocat” de ce se întâmplă și că va depune o plângere pentru defăimare.

Îngrijorările în privința sa au apărut pentru prima dată anul trecut, când cei trei copii ai săi au depus o plângere împotriva fostei sale asistente care locuia cu el, Hiromi Rollin. Aceasta a fost acuzată de hărțuire și comportament amenințător. Se estimează că Alain Delon are o avere de milioane de euro. El a vândut aproximativ 80 de opere de artă la o licitație cu ceva timp în urmă pentru mai mult de 8 milioane de euro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre