Simona Ionescu / Redactor Șef

Alegeri locale 2020. „Moartea din Carpați”, cap de listă PNL, fratele – de la tv a trecut la cartofi

Alegeri locale 2020. „Moartea din Carpați”, cap de listă PNL, fratele – de la tv a trecut la cartofi
O fostă vedetă de televiziune a ajuns la munca de jos, dar nu îi e rușine și nici nu se ascunde. Din contra. Își vede de treabă cât se poate de firesc. De la Asia Express, Claudiu Moroșan a ajuns precupeț într-o piață din Iași, în timp ce fratele său, celebrul luptător, se pregătește să decidă soarta județului Galați, unde candidează cap de lisă.

Cătălin Moroșan și fratele său, Claudiu, au făcut furori cât au participat în show-ul Asia Express. După show, fiecare s-a reîntors la viața sa obișnuită. Claudiu bunăoară, vinde cartofi în piață. El are trei copii și nu se dă deoparte de la munca de jos, după ce, în trecut, a avut mari probleme cu poliția.

Afacerea cu cartofi a început-o anul acesta și este de mare succes, având în vedere că românii, oriunde s-ar afla, sunt mari consumatori de cartofi.

Evazionist cu aur

Claudiu s-ar fi reprofilat după controversata afacere cu aur. În urmă cu aproximativ doi ani, fratele luptătorului supranumit „Moartea din Carpați” ajunsese în vizorul poliției și al fiscului pentru tranzacții ilegale cu aur. La momentul respectiv, autoritățile au calculat un prejudiciu adus statului de 18 milioane de lei.


Exclusiv. Andreea Bălan și-a luat iubitul și au plecat din țară. Să vedeți în ce paradis s-au ascuns!

Un „îngeraș” Victoria’s Secret va presta în folosul comunității


În urma a 35 de percheziții în Iași, București și Alba Iulia s-a stabilit că mezinul familiei Moroșan ar fi fost implicat într-o rețea de evaziune fiscală, la care ar fi aderat și soțul unei judecătoare, mai mulți oameni de afaceri și mai mulți cetățeni de etnie romă din localitățile Ciurea și Grajduri. La momentul respectiv, Claudiu Moroșan era consilier județean din partea PNL. Nu știm care este soarta acestor dosare.

„Moartea din Carpați” cap de listă la județ din partea PNL

Se pare că acum i s-a deschis apetitul pentru politică și fratelui mai mare. „Moartea din Carpați” candidează pentru un loc în Consiliul Județean Galați, fiind primul nume pe lista PNL. „Trebuie să demonstrez valoare undeva. Eu am făcut performanță pentru România. Am ales județul Galați”, a declarat Moroșan.

Cătălin Moroșan (n. 30 iunie 1984, Cotnari, Iași), cunoscut sub numele de Cătălin Moroșanu, este un politician, kickboxer și pugilist român profesionist la categoria grea și fost jucător de rugby.

Și-a făcut debutul în K1 în anul 2007 la competiția de K1 România 2007, luptând împotriva lui Ștefan Leko. Ca și kickboxer, el a evoluat în promoțiile Local Kombat, SUPERKOMBAT și K-1 și are victorii notabile împotriva lui Gary Goodridge, Freddy Kemayo, Ștefan Leko, Mighty Mo, Anderson „Braddock” Silva și Paul Slowinski.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre