Simona Ionescu / Redactor Șef

Milionarul excentric a vrăjit-o din nou. S-au despărțit cu scandal, dar acum își petrec din nou nopțile împreună

Milionarul excentric a vrăjit-o din nou. S-au despărțit cu scandal, dar acum își petrec din nou nopțile împreună
Una din marile despărțiri din showbiz ale anului trecut a fost cea dintre Ema Uta și Alex Bodi. A fost una dintr-o serie care și-au făcut loc în relația lor, iar aceasta din urmă părea definitivă. Se pare însă că lucrurile între ei nu sunt așa de simplu de dat uitării.

Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, o dă de gol pe Ema Uta. Blonda s-a întors la milionarul excentric Alex Bodi. După ce ea și controversatul afacerist s-au despărțit cu scandal, au ajuns să își petreacă din nou nopțile împreuna. Alex Bodi a vrăjit-o pe Ema Uta chiar la el acasă, la un grătar.

Ema Uta se iubește din nou cu Alex Bodi, care îi face și declarații de dragoste, pe televizor (Sursa foto: Instagram)

Cei doi  s-au împăcat și se iubesc acum ca niște adolescenți. Din nou simt nevoia să își facă dedicații. Babs, fosta lui Dorian Popa, care pare a fi prietena intimă a celor doi, a surprins o declarație de amor pe ecranul televizorului: „De la Alex pentru Ema… TE IUBESC”.

Celebrul afacerist a vrăjit-o pe Ema acasă

Cei trei, Alex Bodi, Ema Uta și Babs, au petrecut o seară epică în luxoasa vilă a afaceristului cu criptomonede din Voluntari. „Am momente când îmi place să gătesc”, mărturisea în trecut milionarul excentric Alex Bodi. Iar acest detaliu, că îi place să facă de mâncare, e cunoscut. El și-a răsfățat deseori iubitele astfel.

Pentru invitatele lui, Alex Bodi a încins grătarul și a gătit (Sursa foto: Instagram)

Pentru împăcarea cu Ema Uta a aprins grătarul și a preparat fleici generoase pentru fetele invitate la masă. Ema și Babs au fost răsfățatele lui Alex Bodi. Iar Babs a fost cea care a făcut publică împăcarea anului.

Babs, gest surprinzător acasă la Bodi

Legătura dintre Alex Bodi și Ema e știută. Dar care e legătura dintre Babs și Ema? Ei bine, Ema îi face (ocazional) reclamă lui Babs.

Ema Uta poartă haine create de Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa (Sursa foto: Instagram)

Fosta iubită a lui Dorian Popa are propriul brand de îmbrăcăminte, care îi poartă numele – Babs Atelier. Cele două tinere, se pare că sunt destul de apropiate.

Surpriza serii: Ema Uta s-a împăcat cu Alex Bodi, dar Babs e prietenă bună cu câinele afaceristului (Sursa foto: Instagram)

În plus, pare că Babs este o prezență destul de obișnuită în casa lui Alex Bodi având în vedere atașamentul care există între ea și unul din câinii de luptă ai bărbatului, cu care s-a pozat de-a dreptul în brațe. De altfel, la despărțirea de Dorian, câinele lor, Cheluțu, a ajuns la ea acasă.

Sursa foto: Instagram, Pixabay

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre