Simona Ionescu / Redactor Șef

Alex Velea anunță că Antonia va naște al patrulea copil. Vrea o fetiță!

Alex Velea anunță că Antonia va naște al patrulea copil. Vrea o fetiță!
Antonia și Alex Velea sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi nu sunt căsătoriți, dar au împreună doi băieței, Dominic și Akim, care se înțeleg de minune cu sora lor mai mare, Maya, fetița Antoniei din prima căsnicie. Și Alex are o relație superbă cu puștoaica. Se pare însă că Antonia și Velea vor să le arate fanilor că se pregătesc de încă un copil, și le tot dau „indicii”.

Antonia care este considerată, pe drept cuvânt, una dintre cele mai frumoase femei din România, a etalat în ultima perioadă imagini cu o burtică suspectă. Este posibil ca artista să fie însărcinată din nou? În urmă cu câteva zile, cântăreața a fost întrebată e-a dreptul de un fan dacă e însărcinată. Răspunsul e curios: vedeta nu a negat, dar nicio nu a afirmat. „Yes? No? Maybe? (n.r.: Da? Nu? Poate?)” – a fost răspunsul.

Și totuși, parcă Alex Velea și Antonia vor să ne transmită ceva. Iubitul Antoniei a postat în urmă cu puțin timp un mesaj pe pagina lui de Instagram, care e cât se poate de interpretabil. Pe fundalul negru al unei imagini, el a pus un emoji care arată o femeie gravidă.

Imediat Antonia a transmis și ea un mesaj cu subînțeles pe pagina sa de Instagram: „It’s so beautiful when you don’t put effort into it’ (n.r. – „E atât de frumos atunci când nu depui efort’).

Sâmbătă, Velea a făcut marele anunț

Apoi Antonia a fost surpinsă cu o burtică la vedere, într-o salopetă mulată, în timp ce ieșea dintr-un restaurant din București. După care a urmat reclama la un cunoscut brand, în care, pe sub o rochie-furou de mătase se distinge clar un bombeu „suspect”.

”În ciuda faptului că anul acesta a fost greu până acum, trebuie să recunosc faptul că a fost și unul dintre cei mai buni pentru mine, în sensul că am primit mereu vești bune, am muncit mult și am luat parte la campanii. Am o groază de vești bune pentru voi! Abia aștept să vă spun totul. Mă simt binecuvântată și pe această cale îi mulțumesc lui Dumnezeu! Am ales să țin multe lucruri private pentru mine. (…) Sunt foarte fericită astăzi”, este mesajul scris de Antonia, vineri00 pe o rețea de socializare.

Iar astăzi, în jurul prânzului, Alex Velea a făcut anunțul. Cu o altă imagine interpretabilă, dar care, de fapt, spune tot. Sunt patru copii în ea.

Ce spunea Antonia despre al patrulea copil

În viața lor există Maya, fiica Antoniei, apoi sunt băieții lor – Dominic și Akim, iar acum urmează al patrulea. După doi băieți, Alex Velea vrea o fetiță.

Anul trecut, Antonia povestea într-un interviu că iau în calcul și un al patrulea copil. „Am fost recent în Italia. Am fost și cu Alex. Am fost la Maya, a crescut, e foarte frumoasă și talentată. Dansează și se uită pe Internet la tutoriale cu machiaj. M-a uimit. Momentan nu mai vrem, dar pe viitor, cine știe. Nu am închis poarta de tot. Poate apare și al patrulea copil. Momentan suntem foarte fericiți așa.

Îmi place foarte mult să stau acasă cu Alex și cu copiii, să ne uităm la filme. Dominic și Akim au crescut acum și se iubesc foarte mult. Bine, mai sunt și certuri. Eu sunt șeful în casă, ei cu mine știu de frică. Când fac câte o prostioară nu-i pedepsesc, doar ridic puțin vocea la ei, se sperie și se potolesc imediat”.

Sursă foto: Instagram

”Băi dobitocule (…) Unde mă-ta te crezi mă?” – Oana Zăvoranu și-a ieșit din minți. Să vedeți pentru ce…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre