Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexandru Arșinel e din ce în ce mai rău. Actorul a fost dus la spital în stare de inconștiență

Alexandru Arșinel e din ce în ce mai rău. Actorul a fost dus la spital în stare de inconștiență
Starea lui Alexandru Arșinel nu s-a îmbunătățit deloc, iar medicii fac tot ce se poate omenește ca să-l scoale din patul suferinței.

Potrivit ultimelor informații, Alexandru Arșinel trece prin momente cumplite. Nimeni nu poate spune acum ce se va întâmpla cu artistul.

Alexandru Arșinel e din ce în ce mai rău. Actorul a ajuns la spital în stare de inconștiență

Potrivit informațiilor oferite de Cancan, Alexandru Arșinel nu și-a revenit nici în acest moment, chiar dacă i s-au făcut toate investigațiile necesare, dar infecția pe care o are este extrem de puternică, însă medicii nu au putut să descopere sursa. El se află sub terapie antibiotică amplă, dar medicii sunt sceptici. În plus, actorul are și o proteză biologică aortică, montată la spitalul Monza, dar și stenturi coronariene, dispozitive care constituie un alt risc major de infectare.

Marele actor a ajuns la azil acum două luni când, se spune că ar fi avut o cădere psihică, iar la spital a fost luat cu salvarea, fiind în stare de inconștiență.

„Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa”

Cu ceva timp în urmă, Cristian, fiul cel mic al vedetei a confirmat că acesta se află în căminul de bătrâni, afirmând că în acest moment tatăl său nu se mai poate deplasa.

 

„L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucureștiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa, pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor.”, a declarat Cristian Arșinel, pentru Impact.

Artistul nu mai glumește, ca odinioară

Cristian susține că artistul vorbește cu toată lumea, dar din cauza bolii nu mai face glumele cu care i-a obișnuit pe români. Din nefericire, nu se știe cât va trebui să stea în acel cămin de bătrâni să se recupereze. „Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă.”, au fost cuvintele lui Cristian Arșinel.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre