Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul lui Pițurcă, în vizorul procurorilor din cauza lui Mario Iorgulescu

Fiul lui Pițurcă, în vizorul procurorilor din cauza lui Mario Iorgulescu
Fiul lui Victor Pițurcă, fostul selecționer al României, a fost încadrat ca martor în procesul în care Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal, este judecat pentru omor.

Acesta din urmă a omorât un tânăr, în urma unui accident rutier, în 2019, produs în timp ce își conducea bolidul Aston Martin fiind drogat și beat la volan. Fiul fostului selecționer, Alexandru Pițurcă a ajuns și el să fie implicat în procesul prietenului său.

Cum a ajuns Alexandru Pițurcă în procesul lui Mario Iorgulescu

Alexandru Pițurcă a ajuns să fie implicat în procesul lui Mario Iorgulescu, deoarece este una din ultimele persoane cu care a vorbit acesta înaintea producerii accidentului. Cei doi au comunicat dintr-o discotecă, unde se afla și iubita lui Mario. Mai exact, ce Iorgulescu a apelat-o pe aceasta și a cerut să vorbească cu Alex. Acum autoritățile vor să întocmească filmul accidentului, l-au chemat pe Alexandru Pițurcă la audieri.

Fostul atacant al Stelei s-a prezentat la Tribunal miercuri, la data inițială a termenului. Procesul pentru omor al lui Mario Iorgulescu a fost amânat pentru o zi, după ce avocatul acestuia a recuzat judecătoarea. Pițurcă junior ar fi trebuit să apară azi în fața instanței, însă nu a făcut-o. Între timp, el s-a îmbolnăvit de Covid.

Mario Iorgulescu, „extras” din România, după accident

La câteva săptămâni după accidentul fatal din 2019, Mario Iorgulescu a fost scos din țară de către familia sa și internat într-o clinică de psihiatrie, unde se află și azi, el se plânge, mai nou, că are probleme cu capul din cauza unei căzături din copilărie. Și mai spune că i s-ar fi făcut terapie cu electroșocuri.

În momentul accidentului, Iorgulescu jr. avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, la analize a reieșit că acesta era și sub influența halucinogenelor. Astfel a pierdut controlul mașinii. În urma impactului cu un Audi, șoferul acestuia, un tânăr abia trecut de 20 de ani, tatăl unui băiat de 4 luni și al unei fate de 6 ani, a murit.

Pe numele lui Mario Iorgulescu mai există un mandat de arestare și pentru alt caz. În 2021, fiul președintelui LPF a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, loviri și alte violențe.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre