Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexia Eram seamănă leit cu bunica din Franța. Cine e soacra Andreei Esca

Alexia Eram seamănă leit cu bunica din Franța. Cine e soacra Andreei Esca
Crăciunul acesta a fost unul cu totul special pentru Andreea Esca și familia ei. Iar prezentatoarea n-a ratat ocazia și s-a lăudat cu cei dragi.

Proverbul soacră, soacră, poamă acră nu i s-a potrivit niciodată Andreei Esca. Mama soțului ei e o dulceață de femeie.

Alexia Eram seamănă leit cu bunica. Cine e soacra Andreei Esca

Andreea Esca și-a făcut fanii fericiți de acest Crăciun. Vedeta postului de televiziune ProTV a postat imagini rare din Franța, acolo unde locuiesc socrii ei, niște oameni cu adevărat extraordinari. Internauții au fost surprinși să vadă cât de frumoasă este soacra prezentatoarei, dar i-au admirat și pe sora lui Alexandre Eram, Melanie Eram Drubigny și soțul acesteia.

Andreea a făcut însă o petrecere și în România și a postat fotografii cu părinții ei, dar și cu iubitul Alexiei, Mario Fresh. Lângă fotografia din Franța, Andreea a scris și câteva cuvinte emoționante: „Crăciun fericit din partea familiei noastre internaționale”.

Cine este socrul prezentatoarei

Melkon Eram, socrul Andreei, este armean la origine și arhitect de profesie. În ceea ce o privește pe soacră, aceasta și-a păstrat frumusețea și toată lumea a observat că nepoata, Alexia, are ochii bunicii. În ceea ce o privește pe cumnata prezentatoarei, sursele spun că este un agent imobiliar de succes, iar soțul acesteia, Antoine Drubigny, organizează evenimente și prezentări de modă.

„Tata a lucrat toată viața pe șantierele patriei”

Într-un interviu mai vechi, Andreea a vorbit și despre părinții ei. O adoră pe mama sa, fostă asistentă medicală la Institutul de Oncologie din București, iar tatăl vedetei s-a transformat acum în… Moșu. „Tata este Moșu’ acum, cum era și bunicul meu Moșu’ pentru mine, că așa-s toți bunicii în Ardeal.

Iar Moșu’ e înțeleptul casei pentru copiii mei. Le-a venit și lor rândul să petreacă veri întregi cu el la țară, să asculte povești despre tot și orice există pe lume, să urce pe munte, să meargă la bazin și să adune zmeură. Iarna, i-a dus și pe ei la schi și le-a ținut rândul la schilift.

Îi mustruluiste și pe ei că nu citesc destul, că nu fac suficiente exerciții, că stau în poluarea asta din București, și că folosesc prea mult telefonul. Mie îmi pare bine. Că așa i-a mai fost distrasă atenția de la mine și pentru că, cu siguranță, își vor da seama în timp și ei, ce importante au fost momentele petrecute cu el”, s-a destăinuit vedeta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre