Simona Ionescu / Redactor Șef

Alina Pușcaș are probleme mari de sănătate. Prezentatoarea nu știe ce să facă ca să scape de necaz

Alina Pușcaș are probleme mari de sănătate. Prezentatoarea nu știe ce să facă ca să scape de necaz
Cu puțin timp în urmă, Alina Pușcaș le-a spus fanilor săi că trece printr-o situație grea și încearcă din răsputeri să o rezolve.

Alina Pușcaș s-a plâns fanilor săi pe rețelele de socializare că trece printr-un moment greu. Și anul trecut a pățit la fel.

Alina Pușcaș are probleme mari de sănătate. Prezentatoarea nu știe ce să facă ca să scape de necaz

O alergie agresivă nu-i dă deloc pace Alinei Pușcaș, care nu știe pe unde să mai scoată cămașa. Ea spune că în acest an s-a trezit cu această mare problemă odată cu ziua în care micuții ei au început școala.

„Sunt toată umflată. Mi-e fața umflată, nasul, gura, tot… Mă ustură ochii”

„A fost o dimineață destul de nasoală pentru că, odată cu începutul școlii, a debutat – nu știu cum s-au legat așa lucrurile – a debutat acea alergie agresivă pe care am avut-o și anul trecut. Anul trecut, am reușit să o tratez în vreo trei săptămâni și nu m-a mai chinuit deloc. Ei bine, astăzi, 31 august, se pare că s-a declanșat din nou. E groaznic! Sunt toată umflată. Mi-e fața umflată, nasul, gura, tot… Mă ustură ochii.

„Mergeți de urgență la alergolog și luați-vă un tratament personalizat”

Știu cu sunt multe persoane care încearcă să evite medicamentele împotriva alergiilor asta am făcut și eu vreo 2 ani de zile, dar în momentul în care am ajuns la alergolog mi-a spus că, din păcate, dacă lași genul ăsta de alergii agresive să te afecteze și nu tratezi, poți să ajungi să ai probleme grave la sistemul respirator.

Așa că cei care aveți probleme așa cum am eu, mergeți de urgență la alergolog și luați-vă un tratament personalizat. Nu e de lăsat. Încerc să mă lupt inclusiv cu prietenii mei pe tema asta, care se încăpățânează, se chinuie, neluând medicamente, netratând nebunia asta”, a spus Alina Pușcaș pe Instagram.

Pentru că toți fanii prezentatoarei de la Te cunosc de undeva s-au speriat, la scurt timp Alina a revenit cu informații noi. Ea le-a spus acestora că a reușit să-și ia tratamentul și a început să se simtă mai bine.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre