Simona Ionescu / Redactor Șef

Alina Radia de la Survivor a zis despre Kamara că e caz social, însă cu ea și-a făcut pomană Adriana Bahmuțeanu. Dezvăluiri spectaculoase

Alina Radia de la Survivor a zis despre Kamara că e caz social, însă cu ea și-a făcut pomană Adriana Bahmuțeanu. Dezvăluiri spectaculoase
Momente tensionate pentru Kamara la Survivor România. Cântărețul se luptă din răsputeri să-și salveze copilul, unii colegi sunt deranjați.

Alina Radi, o Războinică aprigă a dat de pământ cu Kamara, afirmând că vrea să atragă atenția publicului, profitând de starea de sănătate a fiului său.

De când s-a născut, Leon, fiul lui Kamara, a avut multe lucruri de îndurat și problemele nu s-au terminat. Băiatul a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică, o formă agresivă de paralizie cerebrală ce afectată membrele superioare și inferioare, iar Kamara face tot ce poate să-și salveze copilul. Acesta a fost și motivul pentru care a acceptat să participe și la Survivor România. Alina Radi însă, colega din Războinici n-a văzut cu ochi buni acest lucru și l-a criticat pe artist.

„Ăsta oricum e caz social…”

A avut o relație cu milionarul Nick Rădoi și a fost implicată în mai multe scandaluri După ce situația din Survivor a ajuns la un nivel foarte tensionat, Alina Radi a răbufnit și l-a atacat pe Kamara în punctul cel mai dureros – fiul său.

„Ăsta oricum e caz social. Vine pe la toate emisiunile și se milogește pe sănătatea fiului său. Profită de asta”, le-a spus Alina Radi colegilor din echipa Războinicilor. Această declarație a venit în contextul în care Războinicii și Faimoșii se luptă pentru a câștiga imunitate ca să rămână în jungla dominicană.

A locuit în apartamentului Adrianei Bahmuțeanu

Totodată, sunt puțini cei care știu că Alina a fost foarte mult ajutată de Adriana Bahmuțeanu, ba chiar a și locuit în casa fostei soții a lui Silviu Prigoană.  „Când m-am mutat de la Timișoara la București mi-a fost foarte ușor, a fost încă o etapă memorabilă și frumoasă din viața mea pentru că aveam deja prieteni acolo. Camelia Enciu și Adriana Bahmuțeanu mi-au făcut multe legături, am avut și de cântat, mă puteam întreține.

Am stat la Adriana în apartament, am bătut la ușile televiziunilor pentru că îmi doream tare mult să lucrez în televiziune, mi-am trăit și visul de prezentator la Etno Tv până a apărut ‘Satana’ în viața mea, individul cu care am rămas însărcinată și mi-a stricat toate planurile.

„Mergeam la evenimente gratis sau pentru 2 sau 3 milioane”

Cel mai greu mi-a fost când am fost nevoită să mă mut înapoi la Timișoara. Pentru că nu voiam să se afle că sunt însărcinată. Și știam că singurul om pe care mă puteam baza e sora mea. Și când am născut, că nu aveam nimic, m-am mutat la sora mea cu copilul, mergeam la evenimente gratis sau pentru 2 sau 3 milioane.

Am căzut foarte mult în perioada aia. Dar m-a ajutat Dumnezeu și într-un an jumate m-am pus pe picioare”, povestea Alina Radi, acum câteva luni, pentru fanatik.ro.

Cine e Alina Radi

În vârstă de 34 de ani, Alina Radi a trăit o poveste de iubire cu milionarul Nick Rădoi, a fost acuzată că i-a furat soțul celei mai bune prietene și implicată în multe alte scandaluri. Bruneta a fost și însărcinată cu Nick Rădoi, însă a pierdut sarcina. „Da, am fost însărcinată cu Nick Rădoi. Când am ajuns în țară, am pierdut sarcina. N-am reușit s-o țin până la capăt. Acum 8 ani s-a întâmplat. El era dispus să facem un copil, să rămân în America. Și în aeroport m-a cerut de nevastă, și în birou, dar nu s-a întâmplat, nu are rost să dezgrop… Probabil ne-ar fi legat și mai mult un copil”, a spus ea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre