Simona Ionescu / Redactor Șef

Alina Sorescu spune tot: „Nu voiam să comentez. Am introdus divorț”

Alina Sorescu spune tot: „Nu voiam să comentez. Am introdus divorț”
Alina Sorescu vorbește despre situația în care se află, după ce acțiunea de divorț a început să-și urmeze cursul în instanță.

Alina Sorescu divorțează. Ceea ce părea un zvon răutăcios în ultimii ani, s-a dovedit a fi o realitate. Artista a dorit discreție, însă Alexandru Ciucu a fost surprins la tribunal, alături de tatăl său, solicitând stabilirea custodiei celor două fiice ale lor.

„Nu voiam sa comentez pentru ca, asa cum stiti cu totii, am fost inca de copil un om discret, cu un parcurs serios si m-am tinut departe de scandaluri”, a transmis cântăreața de succes a anilor 2000. „Avand in vedere ca au aparut informatii eronate in presa, este nevoie sa fac o precizare. La inceputul anului am introdus actiunea de divort, iar in cadrul acestui proces sotul meu a intentat acum o ordonanta presedintiala, in care cere domiciliul fetitelor noastre la el pana la solutionarea in instanta a procesului.”, a mai spus ea.

În instanță, designerul Alexandru Ciucu motivează că domiciliul copiilor lui ar trebui să rămână în vila lui impunătoare, nu alături de mamă, într-un apartament cu patru camere.

„Voi face tot posibilul sa imi protejez fetitele, sa muncesc pentru a le creste si sa le educ armonios, ca si pana acum. Le multumesc parintilor mei care sunt alaturi de mine si tuturor celor care in aceste zile mi-au trimis mesaje de incurajare”, a mai spus Alina Sorescu, reacționând cu mulțumiri la comentarii precum: „Nicio femeie nu pleacă de unde este iubita, respectată, fericită!”

Judecătoria din Buftea a fost ieri plină ochi de jurnaliștii veniți să vadă ce se întâmplă cu divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu.

Ce ținută a ales Alexandru Ciucu pentru prima înfățișare la divorț

 Ziua de 3 mai nu va fi niciodată uitată de fostul cuplu Alexandru Șucu-Alina Sorescu. Dacă până nu demult pozau în doi veșnic îndrăgostiți, cei doi au ajuns la divorț și au avut prima înfățișare. Alina Sorescu nu a vrut să vină la Judecătoria din Buftea, dar a fost reprezentată de avocat.

În schimb, Alexandru Șucu a venit însoțit de tatăl său, care l-a susținut. Potrivit informațiilor oferite de Click, cei doi au coborât dintr-o mașină super luxoasă, un Mercedes și s-au îmbrăcat foarte elegant. Alexandru Ciucu a optat pentru jeanși, încălțăminte sport, un sacou negru și o camașă albă și nu a vrut să răspundă la nici o întrebare a jurnaliștilor.

Tatăl său a optat pentru haine în nuanțe de bleu și și-a ținut fiul de mână. Procesul la care au participat este cel de custodie al celor două fiice ale cântăreței și designerului, de 6 ani și 8 ani.

Cine aduce copiii la școală

În dosarul pe care Șucu l-a deschis Alinei Sorescu a cerut program de vizită pentru cele două fetițe, ceea ce demonstrează că cei doi nu s-au înțeles în privința custodiei copiilor. În timp ce Alina vrea să locuiască în apartamentul cu patru camere, Șucu dorește ca micuțele să locuiască la casa lui din Pipera. Cristi Brancu, al cărui băiat e coleg cu fetițele, a spus și cine le aduce la școală.

„Cumva drumurile familiei mele și ale familiei Ciucu-Sorescu s-au intersectat! Fetițele sunt la școală cu Tudor, băiețelul meu. Deși școala e pe aceeași stradă cu locuința familiei Ciucu, copiii sunt aduși în fiecare zi la școală de tatăl Alinei sau de Alina Sorescu, cu mașina, dar dinspre oraș!

Prin urmare, e limpede că Alina Sorescu s-a mutat de mai multă vreme din casa în care locuia cu Alexandru Ciucu! Vreau să mai precizez un lucru: azi a avut loc primul termen al ordonanței președințiale pentru stabilirea domiciliului copiilor.

Divorțul a fost demarat la începutul anului dar nu există încă o înfățișare și procesul lor de divorț nu a început! O ordonanță președințială nu se poate pune decât dacă există un divorț iar divorțul a fost intentat de Alina Sorescu.”, a explicat Brancu, la Exclusiv VIP.

În trecut, Alexandru Ciucu a vorbit despre despărțire

Designerul spunea, în 2013, că un singur lucru l-ar putea despărți de Alina Sorescu.

„Sunt multe lucruri în viață peste care nu aș putea trece, dar referitor la Alina nu pot spune lucrurile în general, ca și cum ea ar putea face orice. Le raportez la ea și nu văd, nu simt niciun lucru peste care nu pot să trec, pentru că este o femeie echilibrată, lucru care-mi prinde bine. Totuși, cred că ar fi o situație în care aș părăsi-o: dacă m-ar părăsi”, a explicat designerul.

Citește și Cine o vrea divorțată pe Alina Sorescu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre