Simona Ionescu / Redactor Șef

Altfel de Romeo și Julieta. S-a îndrăgostit de un român de 14 ani

Altfel de Romeo și Julieta. S-a îndrăgostit de un român de 14 ani
Inima nu are reguli! Când te îndrăgostești este posibil să faci lucruri nebunești. O franţuzoaică de 37 de ani a făcut o pasiune nebună pentru un român de 14 ani.

Un băiat de origine română avea nevoie de meditații. Se afla în Franța împreună cu părinții săi și nu cunosștea bine limba franceză.  Părinții i-au angajat o meditatoare, de 37 de ani și cu 3 copii, care l-a învățat și despre dragoste.

Altfel de Romeo și Julieta. S-a îndrăgostit de un român de 14 ani

Un adolescent român avea nevoie de meditații, iar părinții i-au adus un meditator. O profesoară de franceză din Loudeac, un orăşel din nord-vestul Franţei, a fost angajată să mediteze băiatul. Profesoara s-a îndrăgostit de adolescentul român. Părinţii băiatului au aflat totul, iar cazul a ajuns în instanţă.

Părinții adolescentului român au rugat-o pe femeie, care era vecina lor, să-l mediteze pe băiat. Lucrurile au luat o turnură neașteptată. În septembrie anul trecut, părinții elevului său au depus o plângere împotriva femeii de 37 de ani.

Băiatul de 14 ani a depus și el o plângere împotriva părinților săi, pe care îi acuza de violențe. A fugit de acasă și s-a refugiat în locuința iubitei sale, acolo unde polițiștii l-au găsit îmbrăcat foarte sumar. Urmărită penal pentru agresiune sexuală și răpire de copii. Franțuzoaica a compărut marți, 16 martie, în fața instanței penale Saint-Brieuc, fiind condamnată la 3 ani de închisoare, dintre care doi cu suspendare.

Femeia s-a apărat: „Sunt foarte îndrăgostită, îl iubesc sincer”

În fața instanței, femeia, mamă a 3 copii, a explicat atitudinea sa. „Sunt foarte îndrăgostită și îl iubesc sincer. Am construit ceva puternic împreună”. Ea a spus că „a refuzat avansurile” tânărului său vecin căruia i-a dat meditații la cererea părinților lui.

Relația a fost descoperită de părinții băiatului în iulie 2020. Le-au cerut  amândurora să pună capăt relației. În apărarea ei, profesoara susține că băiatul de 14 ani a fost maltratat în familie și „a vrut să-l protejeze”.

În cei doi ani de comdamnare judiciară, ea este obligată să poarte o brăţară electronică specială şi nu va mai avea voie să se apropie de adolescent sau de familia acestuia, potrivit Le Telegramme.

Franţuzoaica va trebui să urmeze şedinţe psihologice şi nu va mai avea voie să predea timp de 5 ani. În tot acest timp fiind înscrisă în registrul naţional al infractorilor sexuali.


O lume într-un timbru. Istoria mai puțin cunoscută a filateliei și prețurile colosale cu care se vând mărcile

Minciuni ale istoriei și adevărul din spatele lor. Napoleon nu era mic de înălțime

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre